14
Komen

Apa yang bestnya bila blogwalking ?

Dapat kawan baru ? Tu semestinya .. Dapat ilmu ? Cerita terkini ? Tu sudah pasti.. tapi apa yang sebenarnya pakjoe impikan bila pakjoe mula berblog ?
Dulu masa pakjoe mula ada blog .. pakjoe selalu perhatikan di satu sudut  ni .. BLOGLIST ! Selepas itu , pakjoe mula angankan .. " Bestnya , kalau blog pakjoe berada dalam bloglist diorng tu kan ? "
Tapi camana pakjoe nak buatkan mereka letakkan blog pakjoe di dalam bloglist mereka ? Bukan mudah kan ? Itulah antara perkara yang sering bermain di kepala pakjoe !
Penting sangatkah ? Blogger lain dok fikirkan bagaimana nak dapatkan trafik tinggi .. atau menghasilkan entri yang menarik hati .. Tapi pakjoe ?? Bagi pakjoe , semua itu adalah kemudian ..
Yang pakjoe inginkan itu , sekarang dah menjadi kenyataan .. Lebih 100 ratus blog ada letak CERITA PAKJOE di dalam bloglist mereka .. Dan pakjoe amat amat terharu sekali bila melihat keadaan ini. Yelah kan , pakjoe bukannya  artis .. Blog pakjoe pon bukanlah best sangat tapi mereka sudi letak jugak..
Pasal apa mereka letak ? Tu kena tanya mereka sendiri .. Yang pakjoe tau ... TERIMA KASIH DAUN KELADI !


SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

14 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Yatie Awang said...

pada akak, akak letak blog seseorang dlm bloglist kerana akak suka masuk blog dia, sentiasa update..dan entri yg ditulis boleh diterima untuk dibaca

Azza Afdzal said...

wahh pakjoe sekarang ney dah semakin famous la....

fakhri khairi said...

wah.. seratus blog? terbaek lah pak joe. tp betul. blogwalking ni sgtlah fun, dapat kawan baru, ilmu baru dan semua itu sgt seronok! :)

::SI KECIK:: said...

ok nak bg tao,,blog pakjoe memang best,,hehe,,sntiasa follow,,:D

Cik Nurul said...

bagi Nurul, Nurul letak blog org yg Nurul suke bace.. ;)

~dah lama tak bw ni.. mud ke laut........ .-.-

GBM said...

Alhamdulillah.. tahniah pakjoe.
GBM time cuti jer aktif berblogging. Dekat kolej kena stop. hehe. takot melalut-lalut pulak karang.

Stokis Raja Bio said...

Alf mabruk pakjoe, maju terus! :-)

Pesta Jiwa said...

Kat blog lama aku ada letak bloglist..yg baru ni pun ada gak..tapi setakat ni baru 2 blog je yg tersenarai...jumpa yg best aku nak tambah kat bloglist ...adakah blog pakjoe akan tersenarai?...kita lihat nanti...

A'ishah Kamaludin said...

Hehe, xpe pak joe dah femes skang. Dun worry..

Baru perasan header pak joe cute gile.. Haha

محمد شهريل القنيطري said...

HEHE..ramai tu seratus..tahniah!!

xHuJaNx said...

tahniah pakjoe.. (^^,)

cerita best said...

tq semua nnt blog korang cm pakjoe jugak heheheheh

cerita best said...

tq semua nnt blog korang cm pakjoe jugak heheheheh

^_^ Zaza Nur Iman said...

wah tahniah..