11
Komen

Jom jalan jalan ke blog rakan ..

Mereka baru ..tapi bersemangat .. tapi jgn setengah jalan .. Tak ramai mampu mendaki gunung walaupun punya semangat .. Bila dah setengah jalan , pakat berenti ramai ramai .. Tu baru kena dugaan yang ringan yakni penat cm nie ..
Ramai fikir , berblog ni jalan mudah untuk menjana pendapatan .. Ye.. mmg jalan mudah tapi tak semudah yang di sangkakan .. Perlu ada strategi dan juga perancangan yang jitu .. Kalau takat pk pacak muka je terus meletops , maka silap sama sekali la gitu ..
Ada banyak cara yang ditunjukkan dalam blogger blogger tak kira baru atau lama .. Mereka berkongsi cara dan ilmu .. Ada gak tak nak kongi.. Nak kata apa dah kan ? Hak masing masing ..
Tapi tak pe la... masing masing dengan niat sendiri.. Apa yang termampu , kita dah kongsi bersama .. Sekarang terpulang pada kemahuan diri sendiri .. Kat pakjoe skang ni ada senarai nama blogger yang berminat untuk diterokai oleh korang ..
Maka pandai pandai la korang yer .. Meh klik SINI ..

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

11 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Yatie Awang said...

InsyaAllah..nanti akak terjah satu2

hawiz said...

betol3..sokong pakjoe!

Miss Nadya said...

blog itu bukan mudah..:)

p/s :: syok ke ada komen bnyk gini?

ayuna ayuni.. said...

saya masih baru dan masih mahu belajar ber-blog

;)

cerita best said...

Miss Nadya said...syok sgt2
ayuna ayuni.. said...boleh aja pakjoe ajar

Roslina Nana said...

pakjoe...sokong ngn pakjoe...bukan mudah nak berblog...tengok je mcm senang,hakikatnye susah...

Miss Nadya said...

pakjoe..study lg penting..:)

dahulukan mn yg perlu..:)

Cik Etel said...

pokjoe umur brpa?. hahhaa

Nurul Syakira Zainal said...

biaselah tujuan blog itu terletak pada care owner masing-masing.

dah follow dah.
jom join bloglist kiera:
http://sayebuatblogini.blogspot.com/2012/01/bloglist-monster-rawr.html

cerita best said...

Cik Etel said...pakjoe bru 19 thn

Miss Nadya said...

19 tua??adeh nad ag tua lar..:p