12
Komen

ORANG KATA JANGAN,JANGAN LE X DENGAR KE

 
 
Assalammualaikum...Tengah hari yang syahdu.. nih...mate mula berat macam ader anak gajah bergayut kat mate nih (pergh...pembohongan yang sangat ketara terlihat di situ yer) .....jadi, sebelum tertidur kat ats bumbung rumah baek cuci mata sebelum cuci mata pakjoe nk bagi tau pasal tajuk entry nie pakjoe bkn nye marah pakjoe saja2 je wat gila sikit dengan korang hahahah...kkkk jom cuci mata  pakjoe nak kongsi sikit sama korang semua pakjoe nk bg tau dekat semua blog kalo korang terjah blog pakjoe jgn komen dekat chat box sbb chat box 2 pakjoe jarang baca...kalo korang nak jugak x pa le pakjoe bagi tapi pakjoe x janji tau boleh terjah blog korang atau x sebab sekarang nie pakjoe sibuk sangat dengan kerja kolej pakjoe,maklum le dah nak exam pakjoe minta tolong doa kn pakjoe tau agak lulus heheheh...bebalik pada komen tadi pakjoe lebih suka baca komen korang di ruang komen daripada chat box hehehehe kalo dekat komen korang komen 1 pakjoe akan balas balik komen korang tpi lambat atau cepat je pakjoe janji...
pakjoe rasa cukup kowt untuk setakat nie sbb perut pakjoe pun bunyi  lapar sangat nie..bpe kali perut pakjoe bunyi lagu ombak rindu n disco hahaha
siapa boleh belanja pakjoe makan KFC and PIZZA(ambol nak mahal2 hahah)
tau2 saja le perut kalo dah lapar macam nie le
dya memilih sikit .. sebelum 2 jom tengok nie jap


SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

12 00 dh komen korong bla lg nk komen:

nurul ezzatie zulkarnain said...

haha..menempek kat cni jap..

Roslina Nana said...

pakjoe..gudluck la dlm pelajaran..hehehehe..jom nana belanja KFC..!!

Aremeera said...

hahaha...ok laa pak joe...lps ni pak joe jgn rsau k ???
klau meera nak tag pak joe meera akn komen kt comment box nieyy !!

Aremeera said...

hahaha...trase plak meera pak joe sruh komen kt ruangn komen ...

btw...gud luck 4 ur exam ...do da best k ????

cerita best said...

Roslina Nana said...jom2 p mkn kfc haahha

~bUih-bUih ciNta~ said...

gud luck for ur exam!

Roslina Nana said...

pakjoe...jomm!!..ahahaha=)

~Nana BamBam~ said...

huhu..

kbai!

Zainal Hazmi said...

Salam,,tq sbb sudi tengok2 blog saya,,saya ni baru je nak berjinak-jinak dlm aktiviti ni,,maklumlah, hidup kat maktab tak pack sangat,,ada masa,lepak je,,lebih baik berkongsi selera dan rasa pada public,,jgn lupa, lawat lagi la blog saya ya,,wakakakakakak,, http://senimansastera.blogspot.com

gigiAriEma said...

gud luck pak joe! ngee


*same lar kite, gg pun suke bca komen dkt entry lg dri cbox. >.<

Fariduddin El-Islam said...

yea tq cz sudi komen & singgah d blog ridoma.. nanti singgah la lagi ya? gud luck exam ye pakjoe. Eh nana tak nak belanja ridoma KFC ke?

KY said...

semoga pok joe berjaya InsyaAllah aamiin

Assalamualaikum pk joe, masih ingat kak yatie awang? segalanya disini? sekarang akk guna blog baru, sbb yg lama bermasalah..maaflah dah lama tak singgah sini