15
Komen

lelaki bertukar jadi anjing











tak perlu tunggu kena sumpah ngan mak... skang maju, gi operate je... ape daaaaaa tekan sini

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

15 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Cik Etel said...

saya tak nampak itu sbgai seni ke.. kretif ke.. kagum ke.. kepuasan diri dia.
apa yg nampak ialah BoDO nya dia. kahkahkahkah

Yatie Awang said...

da puas jadi manusia ek..lelaki ni..

Aku Penghibur said...

alamak menakutkan ...and stupid sebab buat cm tu

Roslina Nana said...

haishhh...dh takde kje la tu..elok2 muka sempurna,nk jadi anjing pulak...=,=

Ouh Pija ! said...

eeyy , seram giler tgk .. wat pe nak ubah ciptaan ALLAH ,manusia da sebaik-baik ciptanNYA even nak tukar sangat pn pilih ar makhluk ciptaan dy comel sket , aduai !

Munnafendy said...

dah hensem dah Allah buat muka tu...isy3...takdak akai betul...

Aremeera said...

hahahha...dh lme meera x update blog n jgh blog kwn2...x sngka cool gler wjh bru blog ni...

cik sinderella said...

eeiiiw... sakit kot. mmg gile dye nih. huhu

Lady Diana @ Lat'z said...

emmm..pa faedah dia dapat jadi anjing tue? O.o..

naiemah_ramli said...

ada jga ke org bt mcm ni...brtukr jd anjing plak tu..ish..

seram je tgk =.="

Aries said...

manusia yang tidak mensyukuri dirinya sendiri,..
dasar manusia anjing!!hehe
Terima kasih ya,.
Sablon Kaos | Tutorial Sablon | Toko Kaos Online™

cerita best said...

naiemah_ramli said... tau x pa

Zainal Hazmi said...

wakakakaakakkakakakakaka,,nak tanya, kalau kita komen tu, admin jawab la yer,,hahahahaha,, tak buruk ke daging anjing yg dijahit kat muka manusia tu??

Zainal Hazmi said...

wakakakakakakakkakaka,,kalau kita komen tu, admin jawab la yer, barulah komunukasi berkesan,,hahahahahha,,nak tanya, tak buruk ker daging anjing yg dijahit kat muka org tu ??

cerita best said...

Zainal Hazmi said..ye buruk sgt2 klo pakjoe x sanggup 00000