3
Komen

Oh Cool - Tukang Masak Terpantas di Dunia


Salam buculers!
Kali ini Toux| nak share dengan korang semua one and the only one tukang masak yang super-duper-awesome lagi pantas di China.Kepantasan yang mengalahkan semua rangkaian fast-food satu galaksi,namakan Mc Donald?KFC?Pizza Hut?Radix Fried Chicken apatah lagi Mc Dota? semua nya boleh dianggap loser dengan kebolehan pakcik ni memasak.Tak perlukan bantuan sesiapa pun,pakcik ni dengan penuh ego dan gahnya memasak dan terus memasak melayan tempahan pelanggan.Macam ni lah baru layak panggil "fast-food" :).Ternganga sebentar...mang aih...laju bebonar pakcik!Chef Wan pun kalah ni..:)
 klo nk lihat tekan sini

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

3 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Yatie Awang said...

ooo...ganeh nyaaaaa....hahhaha memang hebat

wan nurul hezrina said...

hebat hebat..eh pak joe mmg lain dah blog.tak fening lagi kepala mummy bila masuk..hehe lawanya kaler biru..mmg tenang

Roslina Nana said...

ala..baru nk tgok..video la plak..line tak oke nk tgok vdeo...:(