4
Komen

Oh Serius - Cobaan Untuk Menjadi Wanita Tergemuk Dunia?

berbucu buat semua :)
Korang mesti familiar dengan seorang wanita tergemuk dunia Donna Simpson (44) dari Ohio yang beratnya mencecah 600 pound (272 Kg)kan?Kalau tak familiar lagi boleh baca entri [Blog Serius] ini.Cobaan untuk memecahkan Guinness World Record ini sedang dilakukan oleh seorang ibu dua anak Susanne Eman.Susanne Eman (32) dari Arizona telah memastikan everdyday dia akan mengambil 21,962 kalori untuk sampai target dia 800 pound(363 Kg).Kalau di Malaysia seboleh-bolehnya anak gadis tampil untuk lebih kurus dan sexy,tetapi ianya berbeza bagi beliau:"lebih besar badannya,makin bertambah selesa keadaan dirinya malah dia juga claimed dia lebih konfiden dan sexy dengan berbadan besar.sembelum korang tgk jom tgk nie lu klik nie


Bersama dengan dua anaknya;Gabriel, kiri, 16, and Brendin, kanan, 12




Untuk memastikan tubuh badan dia dapat support dengan baik,setiap hari Susanne akan memastikan dia eksesais setiap hari dan pastikan bacaan tekanan darah dia diambil.Sungguhpun Susanne melahap sedaya upaya makanan yang ada,beliau tetap alert supaya tak diserang diabetes dan akan kurangkan makanan bergula if bacaan gula beliau melebihi paras yang bahaya.


 Lebih besar saiz badannya membuatkan dia lebih selesa


Gambar pada tahun 1998 dengan dua anaknya menunjukkan dia bukanlah seorang yang obesiti



Even cubaan Susanne ini boleh membunuh diri dia,beliau tetap berkeras untuk memecahkan rekod.Dr Patrick Flite mengatakan beliau adalah manusia normal dan bukan memeliki sejarah sebagai pesakit gila,dia boleh membuat pilihan sama ada berhenti ataupun menruskan kerja gilanya.Perlu diingat target sebenar gadis chubby ini 1600 pound(730 Kg)dan sekarang berat dia 720 pound (327 Kg).

Jom tengok apa yang gadis chubby ini makan:

Sarapan Pagi:

 Telur Hancur x6:468 kalori


1/2 Pound Babi Panggang:1,168 kalori


4x Kentang Cincang:672 kalori


6x Roti Bakar:600 kalori



Ice Krim Shake:1,160 kalori



"Jajan":1,950 kalori



2 Liter Air Soda:800 kalori



Cip kentang:1,650 kalori

3x Sandwich keju:1,576 kalori




Lunch:

3x Buritos:1,453 kalori



Salad:1,479 kalori




Dinner Time!


12x Tacos:4,902 kalori



2 liter Air Soda:800 kalori


1 Pan Brownies:1,200 kalori


8 scoop Ais Krim:2,080 kalori



Jumlah Kalori:

"21,962"!!



Wish u the best of luck la minah!



Woolah! 


Reporter asal:dailymail



SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

4 00 dh komen korong bla lg nk komen:

hawiz said...

pehhh..biar betol!!

cerita best said...

hawiz said...btl le jgn wt terkejut hehehe

wan nurul hezrina said...

rasanya kalau mummy makan semuatuh kat atas mau mati kekenyangan..betulker dia selesa gemuk ker nak femes lebey?mana selesa kalau badan berat.nak jalanpun berat.tgk dia shopping kena pakai mcm roda nak berdiri jalanpun mengah,,,adehhh sesak napas ako

~Nana BamBam~ said...

Masyaallah....pengsan tigapulohsaat jap..haaaaa :P