11
Komen

Trend mak bapak didik anak zaman sekarang [part 1]

Jam menunjukkan tepat pukul 10 malam. Si anak bersiap-siap nak keluar. Pakai tube merah nampak lurah dada *perlu ke begitu spesifik?* dipadankan dengan skirt pendek warna itam. Baru nampak HOT!


Mak: Nak ke mana tu Senah?

Senah: Kluar la mak..cam bese..

Mak: Dah malam sangat dah ni. Ko jangan mengada-ngada la. Dok je rumah!

Senah: Ala..kejap je.  (sambil berlalu pergi)

Mak: Hmm..yela..jangan balik lewat2 sangat tau. Nah duit belanja~


Pesen sekarang--> mak bapak yang dok dengar cakap anak.


SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

11 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Cik Oda Gelang said...

mak bapak tak semua bagus. ada yg bengap macam xpenah pegi skolah agama

airel chan said...

assalamualaikum pakjoe.
ni kalau adik beradik sye camni memang daa lme kena flying kick
dengan mak.
(^^,)

Karbon Kopie said...

siap bagi duit lagi..bagus sangat.

~Nana BamBam~ said...

ia terjadi pada mak saya..sedihh..dah puas nasihatkan adik laki sayaa..humm.

Arra Ahmad said...

tulah..mintak jauh la terjadi pd anak sendiri..
Arra ada cerita pasal mak juga.jemput datang ke blog..:)

NOOR FATIN said...

harap la kita bukan mcm tu..wuu ayah saya masih ikut cara lama. sbb tu takot sampai skrg. hehehe

NOOR FATIN said...

harap la kita bukan mcm tu..wuu ayah saya masih ikut cara lama. sbb tu takot sampai skrg. hehehe

NOOR FATIN said...

harap la kita bukan mcm tu..wuu ayah saya masih ikut cara lama. sbb tu takot sampai skrg. hehehe

ummiarissa said...

jauhkanlah dapat anak-anak macam tu ye..

cerita best said...

npa semua nk jauh hahahahah

izzain said...

Yang pasti saya xkan and doa x jadi mak macam tu.. hihihihi