20
Komen

5 blog baru terpilih pagi jummat nie




Yearghh.. 5 blog baru terpilih berdasarkan HEADER PALING SIMPLE DAN CUN DIMATA PAKJOE.. Hehe..lepas nie pakjoe nak buat 5 blog komen terbanyak dekat blog pakjoe nak join komen paling banyak senang je kena komen je hehehe senang x???mesti le senang kan2...Terima kasih jugak kerana sudi singgah..
Oh ya , hari ni ada masalah teknikal sedikit dengan blog PAKJOE.. Jap ada jap takde .. Jangan risau , blogger ni lom plan nak bungkus blog dia lagi.. Hehehe..TEKAN NIE

























SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

20 00 dh komen korong bla lg nk komen:

timm_bill said...

menarik bethooi zulhilmi tempoyak! Stylo! kih3!!

cerita best said...

heehe besa la

♛ Aina Ayunie ♛ said...

wah, untungla.. :3

ZWAN SABRI said...

Bila la pulak blog aku nk tersenarai.. HAHA

Fendy said...

wow..untung la dpt review...nak terjah...

Leyla said...

nanak masuk sini jugax . hehehe :p

Mila Ahmad said...

saya takde huhu...

Syakir Rahman said...

sorg je lelaki... keh3...

ツ dilladelaila said...

agak agak bila plak blog kita nak menepek kat sini ? -..-

Cik Siti said...

bertuah nyew...:P

히나타 (: said...

cantik header yang tempoyak tu. hoho eh pakjoe , terimaksih sebab sudi kasi hinata curik banner pak joe hehe :P

Aida ツ said...

WAHHH..HEHE,,THANKS THANKS <3 Hhihikkk..terharuu :)

aimaniman said...

yupp.. bijak memilih, akak pun sokong simple, cool tapi cantiiiq.. menarik dan tertarik org untuk datang ke blog

miss QuE said...

pakjoe! que baca blog tempoyak..seronok la...hee..time kasih dtg kt blog que...que bawu ag kt dunia blog nie...hope pakjoe sudi bg pndangan & tunjuk ajar...blog pakjoe cool sgt2..entry yg sgt menarik!

Rayen said...

Wah comel-comel semua mau dong aku masuk blog awak hehe ... :)

Follow balik ya sobat :)

Ana Farhana said...

blog comei2..

zulhilmi tempoyak said...

thanks pakjoe. really appreciate it.

sy tlg promote blog ni kat page na.. :)

pinkcolour82 said...

memang comel ;-)

El Yana said...

thanks !!! terharu

Busyra Bt Takiyudin said...

wah.. untunglah terpilih... hehe