6
Komen

Apahal pulak blogger yang dipersalahkan !




" Blogger yang berada dalam kereta tersebut , sila berhenti ! Apa yang kamu lakukan adalah salah disisi undang-undang ! Kamu cuba melanggar penguatkuasa JPJ ! Ini bukan cara gentlemen .. Kalau kamu cuba meniru gaya Mcgyver , pastinya Mcgyver hampa sama sekali !!! Berhenti !!
Ala-ala main kejar mengejar pulak dengan polis dan penguatkuasa JPJ ni .. Apa yang pasti sebenarnya mat rempit yang baru langgar sekatan jalan raya tu tapi blogger yang dipersalahkan !!
Sebelum itu , aku menghadiri satu majlis perkahwinan artis yang grand giler .. Kerusi pengantin yang dihiasi berlian bernilai jutaan ringgit menjadi hantaran dan tarikan majlis tersebut. Pergh.. mmg grand gilalaahh..
Tapi sayang aku tak amik gambar tu ! Sekali bila aku tengok blog , Oh Bulan dan BeautifulNara dah update gambar tu.. Frust gila betul aku !! Kalau update ni mesti ramai punya masuk tengok. Laju betul diorang wat keje .. Hampeh tul aku.. Slow !
Tu la dia.. gara gara blog , tidur pon sampai bawak masuk dalam mimpi kejap tadi.. 10 minit punya tidur !!

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

6 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Fendy said...

jgn gila blog sgt...nt terbawak2 dlm tidor...

cerita best said...

hahaha btl 2 pakjoe sokong 200000 peratus

Ana Farhana said...

masa itu adalah duit..hee

Cik Tie@Akak said...

24 jam asyik duk ingat blog ke...hihi

NugRuL SakuRa said...

salam

kunjung balas...
done folow ur blog

tq :)

zulhilmi tempoyak said...

artis mn..?? xde pon..