1
Komen

Gambar Bunga Api yang Sangat Cantik dan Menakjubkan


Semasa hari raya baru-baru ini pasti korang ada dengar dan lihat ramai orang bermain mercun dan bunga api. Tapi malangnya bunga api yang dimainkan hanyalah yang berbunyi bising sahaja dan jarang ada yang cantik-cantik. Post kali ini kami nak kongsikan koleksi lebih 20 gambar bunga api yang sangat cantik dan menakjubkan. Apa yang membuatkan bunga api ini lebih cantik adalah ia diambil dengan menggunakan teknik long exposure oleh jurugambarnya.
\"david
cantik betul bunga api ni.. ini barulah namanya bunga api hehe
\"david
bunga api 2
\"david
bunga api 3
\"david
bunga api 4
\"david
bunga api 5 – (meriah betul bunga api ni)
\"david
bunga api 6
\"david
bunga api 7 – (memancut-mancut api dia hehehe)
\"david
bunga api 8 (cantiknya >.<)
\"david
bunga api 9 (macam bunga bakawali pon ada hehehe)
\"david
bunga api 10
\"david
bunga api 11 (fuhhh suka tengok yang ni!)
\"david
bunga api 12 (fuhh macam bunga jarum)
\"david
bunga api cantik 13 (fuyoooo!)
\"david
bunga api long exposure 14
\"david
bunga api 15 (fuhh macam lotus flower)
\"david
bunga api sangat cantik 16 (fuyiooo yang ini sangat cantik siap ada tangkai lagi)
\"david
bunga api berwarna-warni 17
\"david
bunga api 18
\"david
bunga api cantik 19
\"david
bunga api 20 (fuhhh nampak kelopak dia)
\"david
bunga api 21
\"david
bunga-bunga api
Macam mana cantikkan? Kami sangat kagum dnegan bunga api ni semuanya cantik-cantik belaka. Gambar ini semua diambil oleh jurugambar dari Canada bernama David Johnson. Kalau nak tengok lebih banyak lagi gambar cantik-cantik daripada beliau sila rujuk sumber kami.

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

1 00 dh komen korong bla lg nk komen:

ketikketok said...

idam cantik? cubalah resipi mudah fungus BBC MARDI Station hanya di MARDI Station CH