3
Komen

Segmen 3rd : Blog Paling AWESOME . Segmen 3rd : Blog Paling AWESOME .

Oke sebelum pakjoe balik ke planet pluto yang terchenta..sebelum pakjoe offline untuk pack barang..niat di hati nak join segmentblogger nie kejap..so kalo korang nak join jugak boleh la tekan sini 


Kenapa pakjoe nak join 

pakjoe join bukan semata-mata mahu mengejar jumlah follower yang ramai, tetapi mahu mencari kenalan blogger baru.. 

Oke, Happy Berblogging 

Nak hadiah? Klik sini 

nie syarat yang tuan segmen minta 


  • Follow blog ini * wajib 
  • Like fanpage , * wajib , ada di sidebar :)
  • Tag sekurang kurangnya seorang blogger .
  • Linkkan entry anda di kotak comment ini .
kkk pakjoe sudah siap korang jom le join hadiah pun menarik jugak
kk la pakjoe nk g pack barang nak balik 
planet pluto dh nanti bas tinggal pulak hahah..nanti mai le jumpa pakjoe dekat 
planet pluto muarah je tambang rm 2.00 je 

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

3 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Sayidah Nafisah Ruslan said...

good luck ye pakjoe :)

kinara kinatara said...

AWESOME:)

EyRrA ZeRrA said...

haiiii
eyrra dah follow...
follow blog eyrra juga tau...
thanks....

http://eyrrazerra.blogspot.com/2012/10/segmen-3rd-blog-paling-awesome.html