17
Komen

Kreatif! Jambatan Trampoline Yang Unik Di Paris (4 Foto)


Kreatif! Jambatan Trampoline Yang Unik Di Paris (4 Foto) | Jambatan merupakan jalan laluan utama yang dibina sebagai penghubung merentasi sama ada air sungai, hutan dan sebagainya. Namun adakalanya jambatan boleh diekploitasi atau diubah menjadi sebuah kawasan yang unik. Seperi mana jambatan di Paris ini. Jambatan yang dibina di Paris ini telah direka oleh AZC Architecture di mana ia akan dibina dengan hanya menggunakan tiub belon boleh kembang dan 3 set trampolin gergasi yang saling berhubungan.
Rekaan jambatan ini dikatakan mampu memberi satu fenomena baru iaitu “jalan baru dan menyeronokkan”. Dilengkapi dengan trampolin gergasi, pengguna akan merasai pengalaman yang menggembirakan dengan melantun-lantun di atas sungai dan menyeberanginya
Wah ini satu pengalaman yang menarik. Namun begitu, jambatan ini tidak boleh diklasifikasikan sebagai satu jambatan utama untuk penghubung jalan tetapi ia lebih kepada kawasan untuk bersuka ria. Masakan tidak, tak akan lah nak lalu jambatan tersebut perlu terlompat-lompat bukan. Namun ternyata ia satu jambatan yang unik.

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

17 00 dh komen korong bla lg nk komen:

miss QuE said...

pakjoe! tak banyak ag ribu macam tue..hehe..kreatif gler jambatan tue..mcm best jew.. :)

kechixx hussain said...

seronoknya!;)

dya bunga said...

kalau hari2 lompat blh semput tu.ahaha

HeNRieTTa JoSe said...

thanks for dropping by my blog...

hainom OKje said...

Yang ni memang unik.... jangankan budak-budak org tua pun suka ni....

KY said...

oooo...bestnya..memang unik ni..

mizsfatima said...

buat kat taman tema best jugak. lompat2 xjatuh dalam sungai ker nanti...eiii...

cerita best said...

@miss QuE mana byk sikit je la heheh

cerita best said...

@kechixx hussain hehe mmg seronok bb 2 pakjoe kongsi

kinara kinatara said...

hua...comelnye dan uniknye:)

D i n said...

sronok jambatan ni boleh lompat2 sempoi feel like superman..:D

cerita best said...

@kinara kinatara tau x pa heheh

Muhammad Muchlis said...

wah, keren yaa... kreatif

izin share :
Teknorun

Otogear

ツ dilladelaila said...

blog anda telah dipromosikan di http://dilladelaila.blogspot.com/2012/10/5-blog-terpilih.html . jemput lihat,,

Naughtyric said...

jembatannya unik, asik kayaknya maen disitu :D

cerita best said...

@ツ dilladelaila wouuuu cm x cya jeeeee pa2 tq ye

Nora Karim said...

unik... tapi nampak menakutkan... huhuhu