5
Komen

Segmen : 8 things about me


hyee semua...
memandangkan cuti2 nih..
pakjoe mengisi masa lapang dengan join contest/GA/segment lah kan..
dari goyang kaki dok saja kann...
 kali ni pakjoe nak join segment yang di buat oleh kawan blogger nie iaitu




Kalo korang nak jointekan nie..syarat dia pon simple jer..

Eight - Things about me

1)nama pakjoe sori nama sebenar x boleh bagi tahu hehehe
2)pakjoe berumur 19 tahun eemmm dh tua dah
3)sekarang nie pakjoe sedang belajar di kulim kedah
4)pakjoe belajar ambil kos elektronik dploma..dploma 2 tpi kepala pakjoe pecah bpe kali x tahu la
5)sekarang pakjoe sudah single emmm sedih x ada org nk
6)pakjoe mencari cari gf x dpt lg hehehe
7)Suka nombor '8' sebab bentuk dia comel! n tambah2 no 8 hari jdi pakjoe
8)suka tidur!heheh yang 2 mesti semua orang suka 


Seven - Hobbies

1)dengar lagu lagu apa pakjoe suka dengar haa nk tahu lihat dkt Five - Song I Like
2)lepak dengan kawan2 laki n popan hehehbesa le dh single nie
3)main facebook haa nie pakjoe dh boleh kakt dh jemu main nasib ada blog je pakjoe main
4)main blog yg nie wajib pakjoe bka setiap hari
5)karoeke haha x mau kata pa2
6)main game time boring je pakjoe main
7)main dgn kucing yang nie wajib pakjoe main setiap jam kta kucing tersyg 


Six - Things I Hate

1)penipu atau orang yang suka fitnah orang hooo yang cukup pakjoe x suka
2)Orang yang asyik update pasal couple dia 
3)curang *tak suka popan yang curang!
4)orang yang bodoh sombong 
5)keras kepale 
6)orang yang hipokrit 
orang yg gedik
  

Five - Song I Like

1)kongsi 
2)tahta
3)pelengkap hidup ku lagu nie lagu pakjoe dgn gf lama best tau
4)kesepian lagu nie pulak lagu sedih bg pakjoe sbb dh pts
5)alamdullah


Four - Favourite film/drama/musical/series

adam dan hawa
vanilla coklat
nada cinta 
kl gangster


Three - Favourite Food
nasi ayam
nasi bujang
nasi usa


Two - Wishes

1)Berjumpa semula dengan dua orang kawan lama yang dah lama terpisah 
2)dapat ubah nasib keluarga


One - Quotes

1)Kehidupan adalah seperti menunggang basikal.Untuk menyimpan kira-kira anda, anda mesti terus bergerak.



so yg ni je laa,,,
bgi sesapa yg nk join 2 cpat,,!


SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

5 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Soul Lee Hin said...

assalamualaikum pak joe! ingat kan usia dah lanjut, tapi rupanya masih 19 tahun rupanya.btw, terima kasih sudi join 1st segmen saya ni. saya doakan pak joe dipermudahkan segala urusan di dunia dan akhirat..aamiin. :)

MRS Rongoks said...

dari segmen yg sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/10/segmen-8-things-about-me.html

shu said...

dh join jgk :)

nsyamMie said...

salam, datang dari segmen yg sama :)x
[link]

AyuInsYiraH said...

assalam ayu datang dari segmen yang sama...heehhe...jom join segmen ayu pulak...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html