3
Komen

contest blog siapa yang kawaii tu


ASSALAMUALAIKUM,,!!

wa,,wa,, hari ni pakjoe nk join 1 segmen,,,
suka suki jaaa,, hee~,,
tringin la jgak kan,,,tekan nie





Syarat-syarat:

  • FOLLOW blog kawaiidysha dan dollylicious
  • LIKE  fb page kat bawah ne
  • copy banner di atas dengan menngunakan kaedah CTRL + C pada ruang kotak html atau CTRL + click pada gambar banner.
  •  buat satu enrty yang bertajuk "contest blog siapa yang kawaii tu?"
  • tag kawan-kawan anda
  • tinggalkan link entry tersebut di bahagian komen blog kawaiidyshastudio 
so yg ni je laa,,,
bgi sesapa yg nk join 2 cpat,,!
pakjoe nak tag pada blogger yg selalu terjah blog pakjoe je
tapi siapa ye  
dah byk blogger dh pakjoe tag sampai x tahu nk tag sapa
hah dh ingat dah
kalo nk ditag selalu le masuk dan komen pakjoe akan ambil le

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

3 00 dh komen korong bla lg nk komen:

ツ dilladelaila said...

comel lahaiiii banner dia . LIKE !

Balqis Al-Hawariy said...

ermmm . ni penganjur contest BLOG PALING AWWSEM ! top refferer tu org yang paling banyak menaikkan trafik blog kita . contoh sebab pakjoe buat entry pasal contest sye , ramai orang dtg ke blog sye . gitu lah .

Balqis Al-Hawariy said...

nanti sye tgk lhaaaa . mybe pakjoe kowt . hahahaha