11
Komen

Segmen : Follow Sampai Pening


ASSALAMUALAIKUM,,!!

wa,,wa,, hari ni pakjoe nk join 1 segmen,,,
suka suki jaaa,, hee~,,
tringin la jgak kan,,,tekan nie

Syarat :

1. Follow blog ini.
2. Buat satu entry dengan tajuk "Segmen : Follow Sampai Pening" dan nyatakan jumlah followers anda sekarang. Print Screen.
3. Copy banner di atas dan tempek kan di dalam entry tersebut.
4. Copy link entry anda dan paste kan di bahagian komen entry ini.
5. Follow semua peserta segmen.
6. Pastikan blog anda ada button followers(google connect), enable comment box, dan tiada words verification. Tolong dan wajib baca sebelum join jika tidak penyertaan anda dibatalkan, klik link ini.!!! 
kalo nak tau lebih lanjut tekan sebeleh (tuan segmen)

hehehe sikit je follower tekan nie

so yg ni je laa,,,
bgi sesapa yg nk join 2 cpat,,!


SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

11 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Nurul Aini said...

Singgah sini..terima kasih sebab sudi join segmen. Selamat Berkenalan..Nanti jenguk peserta lain juga ye. ^___^ Happy blogging.

fardiyah said...

singgah sini :D

http://fardiyah.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

cerita best said...

@Nurul Aini hehehe kkk pakjoe hari p terjah blog org

Eraz Fadli said...

E'RAZ DATANG MELALUI Segmen : Follow Sampai Pening

http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

Azza Afdzal said...

dh pnh follow sini

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

Diera Tekikushika said...

salam. blogwalking sini.. salam perkenalan. jom g blog saya meh.. hehe =)

Misz Mieza said...

Salam perkenalan tuan rumah! ^_^
MM datang melawat & follow dari segmen sama..#2936

Jemput singgah & follow me back ye! ^_~ :-

http://pape-jer.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html


Terima kasih! ^^,

miera farhana said...

follow sini..hit me back =)
http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

cik dila.. said...

hai sy singgah sini dari segmen yg sama.

http://dieylashaza.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Insya Allah berpeluang memenangi serbuk cheese yg seenak sos cheezy wedge KFC

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html