20
Komen

Hahaha.. Tak leh nak bayang ..




image
Aku nak tambah tapi kang takut ada yang kecik hati.. Apa pun , aku nak gelak ! hahahahaha ...
Sumber  gambar : http://luvlyqiss.blogspot.com/

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

20 00 dh komen korong bla lg nk komen:

D i n said...

terlampau lama ngadap muka yg sama dlm ofis haha :D

❤farahin izzati❤ said...

haha :D best gambar ni :D

Hnahdy said...

ok dah faham.hehe

fifie said...

Fie pernah intern dekat gov office, orang tua memang ramai lah. Dan mostly diorang masuk kerja pkul 8.30 lepas tu sembang je. Haha. kerja nie haa bagi dekat kami kami yang budak intern.

encik cool said...

kuang2

izan mama mia said...

apa sajalah tuu..

lelamaisara said...

hahahhaa...boring tak de penyeri...hahah..tak patut...

Nana Dmnhuri said...

salam kenal...wahhh nak komen ape sampai 500 patah perkataan tu hihihihi anyway selamat berkenalan dari akak hihihihi

iezayusof said...

macam apee la. hahhaha

Dayah Danisha said...

haha ! mybe pak joe na pencen umo 60 kod . hihi . http://dayahdanish.blogspot.com/2012/11/orang-tempah-aku-edit-blog.html

Si Matatajam said...

Ha ha,...xpasai2 dah tua gayut pun nak kena masuk Opis lg..

kay_are said...

kalau betul jadi camtu memang kelakar r.. huu

aKSARAfENDI said...

ksian la org gomen mcm ktorang ni asyk kna kutuk kan..

WaneyRedza said...

Hahaa.. Berbisa gurauan itu sebenarnya :)

KY said...

hahahhaaa...bayangkan, kalau itu memang terjadi..

azievee said...

Hahaha sib baik pencen umur 58 thn...mak cik masih vouge tau time tu...hahaha

kinara kinatara said...

penah bace nyh x lama dulu..xp ade betulnya kan..xp law umur 25 dah pencen 2 gila ka ape..

cerita best said...

@Nana Dmnhuri hheheh bkn selalu

cerita best said...

@Nana Dmnhuri hheheh bkn selalu

cerita best said...

@KY pakjo e mampu senyum hahaha