19
Komen

Ramalan buruk Uncle Seekers pada artis



" "Saya cuma bermimpi dan apa yang berlaku dalam mimpi itu dikongsi dalam blog. Lagipun itu sekadar ramalan, kenapa perlu gusar? " - Uncle Seekers

image
Marsha akan menganut agama Islam

image
Rebecca Nu Islam ( Pergh.. nama dan gambar )
image
Zizan dikatakan bakal punya isu seks
image
    Abang Anuar Zain takkan kawin eh ?

"Bila orang meramalkan tentang cuaca, boleh saja diterima, tetapi bila saya buat ramalan tentang manusia, orang tak boleh terima pula. Kenapa?
"Saya sedar, diri ini bukanlah seorang bomoh. Rasanya tidak salah untuk kita memberitahu apa yang berlaku dalam mimpi kita," tegas Uncle Seekers.-tekan sini

Percaya ? Hehe .. Percaya pada Allah.. Apa yang berlaku adalah kehendakNya .. Kalau ramalan cuaca tu , takde orang nak percaya pon dah skang ni..

”Dan pada sisi Allah-lah kunci-kunci semua yang ghaib; tidak ada yang mengetahuinya kecuali Dia sendiri, dan Dia mengetahui apa yang di daratan dan di lautan, dan tiada sehelai daun pun yang gugur melainkan Dia mengetahuinya (pula), dan tidak jatuh sebutir biji-pun dalam kegelapan bumi, dan tidak sesuatu yang basah atau yang kering, melainkan tertulis dalam kitab yang nyata (Lauh Mahfudz)" [Al An’aam:59]

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

19 00 dh komen korong bla lg nk komen:

D i n said...

hahaha dah bnyk sgt cari hantu siap dah bleh ramal dari mimpi haha

Mohd Lokman Bin Ramli said...

TIADA SIAPA TAHU NASIB MANUSIA

Zaf98 said...

ehh! marsha bukan Islam ehh?
ingatkan dia memang Islam~
uuishh...sume ni, macam tak caye jee~

Cik Syida said...

Gila laa..slumber je dia nak ramal2 masa dpn org.. Haih!

zila norazila said...

hanya ramalan kan:)

widiea azira said...

haishhhh tilik nasib !!

RealNS said...

ramalan macam ni pun ade ?

Si Matatajam said...

Wallahualam.....

fifie said...

Boleh percaya ke ? Lebih2 lagi kisah zizan tu. Aisyyy

Hatimi Tahirruddin said...

hehe mcm2 lah uncle seekers ni...

hazanis said...

entah blh percaya ke tidak. hoho

siti rokiah said...

heee macam macam kan

kinara kinatara said...

semua kuasa tuhan law dah tuhan cakap jadi maka jadilah..


so jangan pecaya sangat tentang ramalan nyh.:)

❤farahin izzati❤ said...

dasyat betul ramalan dia, hehe

Suara Hati said...

lumrah manusia ..

-meeSUPERGIRL- said...

suka hati je dy buat ramalan .. haha

# Jom kita sama-sama memeriahkan lagi GA ini .. Mana tahu kan dapat hadiah domain. Banyak keistimewa

man said...

Nasib manusia kita xth..

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

betul tu, semua kuasa terletak di tgn Allah,,kdg2 mmpi tu mainan tdur =) tp kalau die memg ade kelebihn cmtu taktaulah kan

Si Matatajam said...

Wallahualam....