25
Komen

SEGMEN JOM TUKAR DAN KENAL RAKAN BLOGGER


Assalamualaikum semua rakan blogger..


Segmen kembali lagi...jom bersegmen ! Tapi kali ni pakjoe nak buat segmen ni lain sikit...pakjoe nak buat satu segmen untuk berkenalan, mengenali dan berinteraksi dengan rakan blogger...


Misi :

pakjoe nak jadikan segmen macam ni sebagai platform untuk blogger untuk kenal antara satu sama lain tak kiralah sama ada blogger baru atau blogger lama...secara tak langsung juga, segmen macam ni dapat memperkenalkan blog korang kepada rakan blogger yang belum mengenali blog korang sekaligus dapat menambah rakan blogger dan pembaca blog korang... Ada yang berminat nak join? tekan sini

JOM TUKAR !

Haa...kali ni pakjoe nak buat lain sikit dari segmen dulu...nama segmen pun Jom Tukarkan...untuk segmen kali pakjoe nak kumpulkan link yang join segmen ni untuk korang bertukar suka sama suka link blog korang...

Blog pakjoe ni cuma untuk dijadikan platform untuk korang pilih sendiri blog yang korang minat nak bertukar RSS Feed atau letakkan dalam bloglist korang...buat mereka yang nak join :




1.Buat entri dan letakkan banner BLOG dan linkkan ke entri ni...
2.Buat satu entri yang bertajuk "SEGMEN JOM TUKAR DAN KENAL RAKAN BLOGGER"
3.like page like pakjoe tekan sini
4.Tu je...mudah kan..? Entri siap..? Tinggalkan URL entri korang kat ruangan komen ni...
5.Follow blog ni kalau suka...nak LIKE fanpage pun boleh...hee...

pakoe nk bg tau nie setiap hari sabtu pukul 9.00am pakjoe nk buat 1 segmen atau contest pakjoe harap korang semua join la hahahaha


ada kejutan juga, blog-blog yang menyebarkan segmen ini dan membuat liputan atau entry terbaek jugak akan menerima follower dari pakjoe dan rakan-rakan blog yg lain , tak salahkan membantu blogger lain, hari ini  kita bantu dorang esok lusa, dorang bantu kita insyaallah :p  tengok sini



Tutup segmen ini  ,ahad kul 12.00 tgh mlm(9.12.2011).. Selepas itu senarai nama akan dinaikkan .  Sementara tu , korang bolehlah blogwalking untuk mencari kenalan baru .. okeh ?
Terima kasih ..

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

25 00 dh komen korong bla lg nk komen:

maszull said...

assalamualaikum pakjoe...mama dtg menjoinkn diri...:)

http://maszull.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan-blogger.html

Suara Hati said...

wahh segmen...mesti ramai yang join pakjoe :)

Fachrul Akbar Tirtawidjaja said...

nice pakjoe infonya...
mampir ya ke blog-fachrul.blogspot.com

Fendy said...

menarik...

NuRuL AtiQAh said...

Assalamualaikum pakjoe .
Atiqah join segmen ini .

http://girlbloggie.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan-blogger.html

MeLaTi PuTiH said...

MeLati nk j0in bLey??? heHe...

http://lunayu23.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan-blogger.html

E'in said...

good luck pak joe... in sha Allah lau xbz ein join ye...

-meeSUPERGIRL- said...

wah tiap mggu buat contest mmg gempak lah kan :)


# Jom kita sama-sama memeriahkan lagi GA ini .. Mana tahu kan dapat hadiah domain. Banyak keistimewa

iezayusof said...

datang sini nak bagi sokongan dekat pakjoe. nanti ingtkan kita balek tau! busy sikit ni pakjoe wehh :D

Zaf98 said...

pakjoe! saya join, saya join! thanks menginvite saya! :)

http://zaffiey98.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan-blogger.html

timm_bill said...

hye pak joe..cek join yer..
http://timmbill91.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan-blogger.html

MéuzAngelo™ XXIII said...

ok, aku suka segmen yg tak memerlukan syarat follow blog.. kalau contest or giveaway tak kisah la kan.. jap aku nak buat entry [link blog saya di sini]

MéuzAngelo™ XXIII said...

http://meuzangelo.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan-blogger.html

Mimie Najib said...

join sama.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan-blogger.html

hagemarugemOk said...

saya join

http://watasin.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan-blogger.html

cik buku said...

cik buku dah join ;)
http://buku2saya.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan-blogger.html

E'in said...

pak joe, e'in join taw... :)

http://thatsomine.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan-blogger.html

QothrunIqbal said...

http://qothruniqbal.blogspot.com

QothrunIqbal said...

Mesti best ni..

dya bunga said...

join http://yayabunga.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan-blogger.html

shafiq said...

haa ni blogger lama , tapi baru update , haha

http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan-blogger.html

etuza said...

ziarah blog Pak Joe...
http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

Raudzah Zahari said...

salam kenal and join sekali :

http://myblogsantai.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan-blogger.html

Nadieya said...

segmen tuka tuka iklan takde ke pokjoe? haha. tape la. blog sy tak ramai yg kunjung macam blog pokjoe. sy tukang support aje lah GO! GO! GO!

Dunia Wilma said...

Wilma join ya :-)

http://www.duniawilma.com/2012/12/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan-blogger.html