9
Komen

Istanbul Aku Datang Full Movie











Sinopsis filem Istanbul Aku Datang tekan sini

Istanbul Aku Datang mengisahkan pelajar kolej, Lisa yang mahu membuktikan dia mampu menjadi isteri baik kepada tunangnya. Ia termasuk sanggup terbang ke Istanbul untuk bertemu tunangnya yang mengikuti pengajian dalam bidang perubatan di sana.

Dalam pengembaraannya di Istanbul, Lisa dapati bukan mudah mencari cinta sejati hinggalah dia bertemu dan jatuh hati dengan seorang artis yang menetap di sana.


Istanbul aku datang merupakan filem yang diarahkan oleh Bernard Chauly yang dibintangi oleh pelakon utama seperti Lisa Surihani,Beto Kusyairy,Tomok,Aizat dan ramai lagi.Pembikinan filem ini 100% di Istanbul,Turki.Filem ini juga dijangka menemui penonton pada tahun 2012 yang berkonsep romantik komedi.

Tonton Online:
KLIK SINI





SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

9 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Mira Adzlia said...

serius mmg best cite nih..ahakkss

hananhadila said...

hanan sempat tengok at youtube , baru jee . hanan ce cari balik da xde , naseb baek sempat tengok sampai habes :D

♥ sitifarhana ♥ said...

nak tgok cite ni online..tapi tak tertengok2..hee

Miss Zahirah said...

owhhh.. betoo!

miss aina said...

thanks sebab share link tu , huh nak tengok kat wyg, takde membe . abg bagi link ni umpama saya mengantuk abg sorongkan bantal . hehe masyeh3 . follow aina ehh . err taktaw nak tulis ape dah nak bagi sampai 500 aksara , huuhu salam perkenalan :)

Dunia Wilma said...

Wilma nak tengok nanti ^_^
Mesti best coz ada Lisa Surihani...

NardLee said...

tq pakjoe...
da lame nard tggu cite nie..

NardLee said...

tq pak joe..
da lame nard tggu cite nie..

Si Matatajam said...

Suka tgk scene naik skuter tu..so sweet beto ngan Lisa..