19
Komen

Izara Aishah Terlampau Seksi Sampai Nampak Bentuk Lurah


Izara Aishah Terlampau Seksi Sampai Nampak Bentuk Lurah
Izara Aishah Terlampau Seksi Sampai Nampak Bentuk Lurah - Siapa yang paling ‘glam’, pakjoe tak tahu nak pilih, tak mengapa, pakjoe pilih Izara Aisyah. Memang terangkat habis gayanya, terserlah kewanitaannya! Gaun merah, low cut di leher, salah satu gambarnya agak ‘seksi’ pula kelihatan dadanya itu…’push up’ ke? Yeah! –tekan sini



SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

19 00 dh komen korong bla lg nk komen:

hananhadila said...

izara macam sedikit berlagak , bagi hanan laa ..

prog muten said...

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

Aishah Jahirah said...

seksi seh...ttp mata...

Nyue said...

semakin menunjukkan keseksian la plak...hurmmmm

Mira Adzlia said...

hoho...seksi jugak beliau nih ek

Mas Zull said...

assalamualaikum pakjoe...yer la kalau dah terlampau mcm tu cantik pun dah x nampak semuanya hilang serinya...:)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

yang lurah jugak dia pilih.. hahahaha

ORANG JOHOR SUKA MAIN BOMOH

TERGAMAK BAGI MAK MAKAN DAGING BABI

NAK TAU STATUS KANDUNGAN DIANA & FASHA HALAL KE LUAR NIKAH

wisata outbound malang said...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Cik Adieb said...

Merah menyala tu

Hanih Borhan said...

salam,Izara memang lawa tapi Fazura tetap dihati,hahahaha :p

Nyamuk Terbang said...

besa la artis...jmput join GA

Ratu Hatiku said...

Alahai..artis2 sekarang gtu la..kalau x seksi x malaTOP hihihi...

fifie said...

Tak push up dia punya memang besar pun. huahua

Miss Zahirah said...

x suka dia ni!

Dunia Wilma said...

PakJoe nie...Adakah 'push
up'...Wilma rasa original bah :-)
Anyway, bagi Wilma, artis2 Malaysia nie semakin hari, semakin terikut2 trend orang putih...
Bagus lagi pakai kebaya ka, baju kurung ka, cheong sam ka, etc...
Itu baru melambangkan masyarakat Malaysia kan ^_^

alia syuhada said...

haishh ! seksi ! memalukan . don't like ! ~_~

Hatimi Tahirruddin said...

nasib tak jenis fesyen yg pelakon korea tersadung aritu pakai...:P

Si Matatajam said...

Kesian Izara...jadi punca orang ramai tambah dosa..hmmmmmmm...

cerita best said...

@Hanih Borhan hahaha