3
Komen

Bila aku punya 2 isteri



IMAG0676
Tu dia.. Bini tua dengan bini muda .. Bini tua dah 2 tahun digunakan tanpa rehat .. Siang malam dikerjakan .. Tak kira waktu .. Bila dah tak larat , nikah terus yang lain.. Dasatkan ?

Bila dah ada bini muda … terasa rupanya bini tua ni lagi best.. Bini muda ni harap rupa je cun , body solid molid .. Tapi tak sesedap bini tua .. 

Itulah dia .. Tapi keadaan boleh berlaku sebaliknya … Ada yang sedap tang bini muda.. Tang bini tua ditinggalkan terus .. Haih… Yelah , dapat yang fresh gitu.. 

pakjoe ? Takat ni pakjoe suka guna lagi yang tua.. hahahaha… Semua dia ada !  pakjoe beli yang satu lagi tu sbb yang baru ni tak leh nak charging dengan sempurna … 

Jangan fikir bukan bukan yer ..

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

3 00 dh komen korong bla lg nk komen:

reyna said...

Amboi,,,pakjoe

KY said...

bak sinilah yg muda tu heee

HeNRieTTa JoSe said...

Awah....best la buat kje...ada dua lappy ....bleh buat dua task sekali...