1
Komen

Mengarut giler entri blog tu !




Seperti yang pakjoe jangka , ada yang akan kata entri Nak jadi blogger popular ? ni mengarut dan takde idea ..
Heheh.. Takde idea atau ‘dia’ yang tak faham ? Apakah perlu setiap blogger menerangkan berjela jela agar pembaca yang membacanya faham akan setiap yg ingin disampaikan ? Amik contoh ruangan SENYUM KAMBING atau pon kata kata pujangga mahupun madah yg ringkas tapi penuh erti. Bagi yang tak faham , mmg satu kerugianlah.
Ya , mmg perlu.. tapi ada blogger atau penulis gemar menyampaikan dalam bentuk yang ringkas tapi punya maksud yang tersirat. Terpulang bagaimana pembaca dapat menangkapnya.
Bagi pakjoe la kan , pakjoe lebih gemar membuat entri tersirat . Dari situ , pakjoe dapat tau mengenali pembaca pembaca di blog pakjoe .. Seronok kan ?
Sebab itlah setiap blog punya  pengikut yang berbeza beza bergantung pada citarasa masing masing .. Sekurangnya aku punya identiti tersendiri.. Korang lak camana ?

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

1 00 dh komen korong bla lg nk komen:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

sy jenis tak kisah baca blog yg macam mana sekalipun asalkan entri dia menarik & merapu sgt. Jgn buat tajuk gempak alih2 nak ckp dia takde idea nak update blog jer.. ataupun budak2 yg dok story pasal cinta beruk mak yeh.. putus sambung gaduh baik. Yelah.. org tua macam I ni.. walau I pernah jd remaja tp bila dah masuk warga emas (warga emas kau! hahahaha) benda2 camtu dah tak boleh nak hadap sgt dah.. dah takde taste