2
Komen

Ramai benor geram kat si khinzir ni yer





image
Hehe.. leka benar orang sekarang ni dok membunuh babi babi ni yer .. Dulu tengok babi pon nak muntah tapi orang skang selamba jer.. Hehehe ..
Dah macam berjaya pulak agenda yahudi .. Dalam senyap senyap je kan ? Malah ada yang siap babi ni jadikan pet atau binatang peliharaan .. Hehehe.. 
Kat Malaysia , ada dah orang Melayu Islam bela anjing dan jadikan binatang peliharaan kesayangan .. Bukann untuk jaga rumah tapi buat main gitu.. Hehe.. Mmg la boleh kan tapi banyak lagi yang cute apa nak dibela.. contoh cam aku ke… Eh silap.. Aku bukan binatang yer .. Ala , tuuu iguana ada .. leh gak dia makan nyamuk kan ? Si kodok ada .. leh dia memekak time hujan .. lena gak tidur … Ayam serama.. Lapar lapar, leh bedal dia ..
Jangan ada orang melayu Islam lak bela babi dan jadikan binatang kesayangan dah la yer.. Kot nampak cuteeeee je babi tu..
Ok.. bukan isu tapi mintak kita fikir dan jangan terlalu leka dengan permainan komputer terutama anak anak kita ni .. Banyak permainan yang lebih mencabar minda karya orang Islam terutama di Malaysia ini.
Fikir fikirkan walaupun ianya cuma hiburan. Bagaimana mereka nak takluk pemikiran orang Islam ? Melalui hiburanlah kan ? 


Permainan video telefon bimbit, Angry Bird keluaran firma Rovio, kekal menjadi permainan paling popular dengan rekod menunjukkan ia dimuat turun sebanyak 500 juta kali dalam tempoh dua tahun sejak ia dilancarkan.
Ketua Pemasaran Rovio, Peter Vesterbacka, berkata jumlah tersebut adalah yang paling tinggi berbanding permainan video yang lain sebelum ini.
Angry Bird berada di carta teratas permainan paling popular sejak ia dilancarkan untuk telefon pintar keluaran Apple, iPhone pada pertengahan Disember 2009. - REUTERS

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

2 00 dh komen korong bla lg nk komen:

NuRuL AtiQAh said...

Assalamualaikum pakjoe ^^
Hihihih oh angrybird ni ~

Pakjoe pakjoe . jum join segmen atiqah :)

http://girlbloggie.blogspot.com/2013/03/segmen-fun-fun-of-me-by-nurul-atiqah.html

fiqah hamed said...

lawaklah isu haiwan peliharaan..hehe..Anyway,setuju dengan entry ini..