7
Komen

jom baca nie penting untuk korang semua

Assalamualaikum.
 kalau tak jawab dosa, 
kalau jawab sayang pakjoe 
hahahah

Entri yang pakjoe tuliskan kali ini sekali lagi adalah untuk mempromosi segmen sekaligus mengajak korang semua untuk menyertainya. Sebelum ni pakjoe promo contest untuk contest header menarik yand sudah ramai peserta yg join contest nie dan kali ini pula pakjoe nk promo segmen yang dianjurkan oleh pakjoe sediri.pakjoe nk bagi tau nie setiap hari sabtu pukul 9.00 pagi pakjoe akn buat 1 segmen harap korang semua join la segmen nie bukan susah pun segmen yang pakjoe anjurkan senang aja

Apakah tujuan segmen di buat?
Tujuan utama segmen ini dianjurkan adalah untuk membantu siapa yg kurang follower and pakjoe boleh la saling mengenali antara 1 sama lain.lagi 1 pakjoe mencari Weblog Popular 1Malaysia supaya pakjoe dapat menambah ilmu menguruskan blog dengan lebih baik berdasarkan segmen yang dianjurkan oleh pakjoe 


SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

7 00 dh komen korong bla lg nk komen:

far_east said...

datang mai follow pak joe dah nie...gud luck utk penganjuran segmen tue..tak dpt nak join segmen pak joe sebab jrg online ari sabtu...

misTeaRed said...

rajinnye wat contest..keep it up..:)

cerita best said...

far_east said..
segmen pakjoe mana ttp lg dya ttp ari ahad mlm

cerita best said...

misTeaRed said...
heheheeh

Run Away said...

best nyer contest...;d

far_east said...

la yer ker? adehh pesal xbaca bg abis ekk...da terlepas kali nie =(

cerita best said...

far_east said...
2 la len kali bca sampai abis tau hahaha