32
Komen

SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK?

Assalamualaikum dan selamat bercuti kepada yang bercuti. Kalau tak bercuti, takpe lain hari boleh cuti ye. Korang dah baca tak entri lawak malaysia beca kena saman? Bacalah, tak rugi. Hahaa! Banyak tinggalkan komen tanya berat tak blog dorang. Dari situ, pakjoe dapat ilham nak buat segmen.

Segmen ni saling tak tumpah macam kritik blog jugak. Macam entri pertanyaanlah dekat reader atau pengunjung,pakjoe nk tanya korang blog berat atau tak. Yelah, kalau nak pergi tanya satu-satu macam susah kan. Apakata kasi kumpul semua? Berminat? Silalah join. Hahaaa..

Tapi korang kena jujur. Kalau blog pakjoe rasa berat, maklumkan kepada pakjoe. Kalau ramai kata blog korang berat, pakjoe. Cari punca kenapa blog pakjoe berat dan usaha baiki blog pakjoe supaya mesra pengunjung.


kalau nk join tgk syarat2 dekat bawah

  1. Buat satu entri. Masukkan banner kat atas ni. Jangan lupa linkkan banner terus ke sini.
  2. Tajuk entri "SEGMEN : BLOG pakjoe BERAT TAK?"
  3. Dah siap tinggalkan link entri di kotak komen.
  4. follow blog ini 
  5. like fanpage 


ada kejutan juga, blog-blog yang menyebarkan segmen ini dan membuat liputan atau entry terbaek jugak akan menerima follower dari pakjoe dan rakan-rakan blog yg lain , tak salahkan membantu blogger lain, hari ini  kita bantu dorang esok lusa, dorang bantu kita insyaallah :p


Tutup segmen ini ,ahad kul 11.59  mlm.. Selepas itu senarai nama akan dinaikkan .  Sementara tu , korang bolehlah blogwalking untuk mencari kenalan baru .. okeh ?
Terima kasih ..


SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

32 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

dah join :)

http://strawberrysweets92.blogspot.com/2011/11/segment-blog-pakjoe-berat-tak.html

nunana said...

pakjoe~ sy join ye..
boleh kan?

hehe..
http://immaturereaders.blogspot.com/2011/11/segmen-blog-pakjoe-berat-tak.html

erleena said...

kalo da jmpe blog el , t el nk juin , nais :D

faizulosman said...

http://faizul-osman.blogspot.com/2011/11/segmen-blog-pakjoe-berat-tak.html

hope dpt jd follower kat blog yg baru ni...

Sis Nunu Fafalixous said...

http://sisnunufafalixous.blogspot.com/2011/11/segmen-blog-pakjoe-berat-tak.html

Saiazuan said...

1st time mai blog ni, xnmpk berat pn

syieda_syaada said...

join jgkk yer.. :)

http://ceriterafantasidanrealitisyaada.blogspot.com/2011/11/segmentblog-pakjoe-berat-tak.html

NazuerahAzhar said...

http://sempoi9.blogspot.com/2011/11/blog-pakjoe-berat-tak.html

nak join !

Ang'Gau said...

join~~~~ http://biringmenaning.blogspot.com/2011/11/segmen-blog-pakjoe-berat-tak.html

aimie amalina said...

selamat bersegmen semua!=]

JaLi AshBurn said...

tak berat pun, . . . . sederhana je

erleena said...

done :)

http://erleena268.blogspot.com/2011/11/segmen-blog-pakjoe-berat-tak.html

Shakirah Kyrah said...

join!
http://qierahoney.blogspot.com/2011/11/segmen-blog-pakjoe-berat-tak.html

Azar Azlan said...

PAKJOE, saya join nie.

http://azarthegilagila.blogspot.com/2011/11/assalam-artis-meneguk-arak-nie-lagi.html

sorry la tajuk dye pelik sikit. HEHE.
Pakjoe, jum kita exchange banner nak? dtg blogg sy bg jwapan :)

cerita best said...

kkkk lepas kul 12 pakjoe akn post link2 yg korang

iman nasuha said...

pokjoe... iman join... ^_^
http://imanasuha.blogspot.com/2011/11/segment-blog-pokjie-berat-tak.html

hazwani said...

http://hazwanimohd.blogspot.com/2011/11/segmen-blog-pakjoe-berat-tak.html

cweet capucyco said...

Pakjoe , saia Join :D
http://cweetcapucyco.blogspot.com/2011/11/segmen-blog-pakjoe-berat-tak.html

Nabila Medan said...

join

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/11/segmen-blog-pakjoe-berat-tak.html

Ezatee Sporting said...

sy join

http://pinklygirl.blogspot.com/2011/11/segmen-blog-pakjoe-berat-tak.html

nurulauni said...

http://nurulauni123.blogspot.com/2011/11/segmen-blog-pakjoe-berat-tak.html

Aiisyah Gazali said...

join ;p

http://roseskalerful.blogspot.com/2011/11/segmen-blog-pakjoe-berat-tak.html

Misz Azney said...

manja nak join pak joe http://daxmanje94.blogspot.com/2011/11/segmen-blog-pakjoe-berat-tak.html

Cik Hany said...

joined..:)

http://atikahnazirah.blogspot.com/2011/11/segmen-blog-pakjoe-berat-tak.html

Misz Azney said...

pak joe .sory . . da update da entry td. . hik3. . xcited sgt nak join smpai lupe nak jawab soalan pakjoe. . ok lha. . ish me luc pak joe 4 spm tomorrow

pha is said...

nk joint..!!!

http://pening-pala.blogspot.com/2011/11/segmen-blog-pakjoe-berat-tak.html

Maya said...

maya join ni pkjoe !

asmat90 said...

joined :)
http://2merah1ungu3c.blogspot.com/2011/11/segmen-blog-pakjoe-berat-tak.html

embahrock said...

ya..da join... :)
jom ar singgah blog baru ni..
http://ultramankampungpisang.blogspot.com/

u ol yg len pon jom laa..PEACE YOOWWW..heeee

Aiisyah Gazali said...

huhu.. sorry.. dah jwb dah soalan pak joe ;)

http://roseskalerful.blogspot.com/2011/11/segmen-blog-pakjoe-berat-tak.html

asmat90 said...

segmen ni da tamat kn? bila senarai nme nk dnaikkn ek ? huhu..

faizulosman said...

pak joe : acctually sy punye blog yg join contest ni akan didelete kn sb blog lama sy yg da ilang sudah kembali... ni blog baru tersebut...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2011/11/aku-stressss.html

thanks..