12
Komen

blog aku dipilih Sebagai 5 Blog terpilih oleh dilladelaila


gambar pakjoe hepi 

Akhirnya,pakjoe tersenarai lagiii sekali!!!Macam tak percaya pulak blog pakjoe tersenarai lagi jadi 5 blog pilihan awek yang comel lagi cun hahahaI.  Macam tak percaya apabila blog pakjoe ini tersenarai.  Walaupun dipilih secara rawak, pakjoe tetap happy!!!Kalau tak percaya cuba tengok kat SINI kalau masuk 2 follow le kawan yang dipilih 2.  Sebenarnya pakjoe pun tak tahu blog pakjoe tersenarai pada masa 2 pakjoe tengah duduk dekat kedai makan...sambil mkan pakjoe try le buka facebook dekat nset tiba2 ada pulak awek cute nie post kt pakjoe..dia kata 

Pak joe , blog kita dua terpilih kod ! mesty pak joe dah dpt kn link dea .Pakjoe 6ber 5 Dayah Danisha6ber 4 ! . hehee..

pakjoe pun apa lagi makan punya laju sebab nak balik rumah punya pasal nak tengok blog tersayang sampai termakan cili pun x rasa apa la pada masa 2 happy punya pasal heheehe.. lepas 2 pakjoe pergi  bayar terus dan balik rumah sampai2 ja rumah..pakjoe x kira apa dah buka2 pintu rumah 2 terus pergi buka laptop...buka2 memang betul la 
Apa-apa thanks sekali lagi kepada awek cute sebab inform.  Kalau tidak memang pakjoe duduk dekat kedai makan 2 le sambil tengok awek n lepak dgn kawan heheh ... Semoga selepas ini ramai yang sudi singgah di blog pakjoe ini di samping dapat menambah kenalan baru.  pakjoe pun masih baru dalam dunia blogging ini heheh baru ke.  Sekali lagiTQ dilladelaila

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

12 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Suara Hati said...

wahh ..tahniah tahniah :)

Dayah Danisha said...

Haha ! awek cute datang ne . kehkeh ~

MawardiYunus said...

tahniah :)

Nora Karim said...

tahniah... tahniah... tahniah... :D

D i n said...

tahniah pak joe haha :D

ana fatihah said...

waa..untonglaa pak joe.Tahniah! :)

Cik CM said...

wah ! untunglaa pak joeb trpilih.. huhu.. congratez!!

Asmar Arafad said...

Membalas kunjungan, salam kenal dah follow Pak Joe
http://asmarpunyablog.blogspot.com

timm_bill said...

untung la die..

Ikhmal Malique said...

tahniah pak joe. glammer la lepas ni..huhu

Haryati Faizal said...

tahniah ye!

Aqilah Khairri said...

Hoooyeaaah! Sempoi Pok Joee ;D