11
Komen

Dapat Hadiah Free hehehe ^_^


Assalammualaikum..
dua tiga hari nih x sempat nak blogwalking..sebab busy sikit..
tapi jgn risau Insyaallah pakjoe akan singgah gak kat blog2 awsome lagi terhebat milik korang semua nyer..sejak minggu ni pakjoe sibuk dengan kolej..
Selain tuh seronok juga melayan cite Oh My English!! muahaha disamping berhibur dapat juga belajar haha best2..berbalik pada tajuk entry ni tadi semalam pakjoe dapat hadiah ooo..dapat hadiah   freebies  tau..free lagi..suke3x...sebenarnya sebelum ni pakjoe selalu gak masuk blog tuan punya  freebies maklum la pakjoe buat keja pakjoe je..orang komen pakjoe balas balik tapi pakjoe kn  balas orang yang komen dekat entry ja la dekat chat box baca nie 


yang nie la yang pakjoe dapat semalam terkejut kucing pakjoe tengok hahaha punya lawa   pa2 pun terima kasih ya nanti pakjoe balas balik dengan freebies gak

terbaiklah..rezeki...kurang2 terubat jugalah kekecewaan pasal hadiah Giveaway tuh...yg pakjoe x dpt huhuhu..Sebenarnya sebelum nih ada join GA n pakjoe jdi pemenang kedua tau tpi sudah lama dh pakjoe join..pastu bila dh lama tuh hadiah x sampai2 juga kt pakjoe..pastuh x lama pastu pihak penganjur tuh sms pakjoe tnya sudah dapat belum hadiah tuh..pakjoe cakap la x dapat..die cakap die sudah hantar dh guna pos daftar..pakjoe x pernah dengar or mungkin x perasan lak posmen datang rumah pakjoe..dalam peti surat memang xde laa..emm bila check dekat web pakjoe tengok hadiah tuh sudah sampai dekat Butterworth..mak aiii jauhnyer sape yg nak gi dekat sana tuh..last2 pakjoe biar jela..huhu sedey nyerrr..huhu...dapat ni kire pengubat kekecewaan la sikit..
oh yer,,,thank lagi sekali 

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

11 00 dh komen korong bla lg nk komen:

KY said...

tahniah untuk pakjoe

tentang hal komen uttuk blog pakjoe, jujur KY tak dapat cari kepinjangannya..nakpak ok dan teratur..je sesuailah untuk blog jejaka

Wana Owen said...

best la dia dapat hadiah free...hehehe.=)

kinara kinatara said...

huhu..allah freebies 2 pok jie pom boleh buat sendiri kan...huhu:)

biase2 je 2..:)

kinara kinatara said...

yang pasal pengomen tegar 2..nanti kina wat totorial ya..huhu..nak kemas rumah jup..

E'in said...

best laa dpt freebies...

Lady said...

untunglah dapat free , btw singgah sini.

eimah siti said...

untung la dapat hadiah free...

cerita best said...

@KY tq ky

cerita best said...

@Wana Owen hehehe bkn setalu kn

cerita best said...

@kinara kinatara tpi pakjoe mls hahah

cerita best said...

@eimah siti heheh jgn jelezz heheh