6
Komen

Kereta tertua di dunia bernilai AS$4.6 juta




image
Kereta yang dianggap tertua di dunia yang menggunakan kuasa stim dan masih boleh digunakan, dijual dengan harga AS$4.6 juta (RM14.2 juta) dalam satu lelongan.
Kereta buatan De Dion-Bouton et Trepardoux Dos-a-Dos Steam Runabout atau lebih dikenali sebagai “La Marquise,” yang dikeluarkan di Perancis pada 1884, dijual dua kali ganda daripada harga anggarannya dalam lelongan di Hershey, Pennsylvania, Jumaat lalu. -BHARIAN

pakjoe - Agaknya tahun diorang dah panda 'bikin' kereta tak atau dah layan drag car ? Hahaha..

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

6 00 dh komen korong bla lg nk komen:

kinara kinatara said...

wooo..kereta dulu kala...walaupom x macam kereta sekarang xp sungguh membantu pada aman 2 kan...:)




nyh freebies yang ku kate 2...


http://3.bp.blogspot.com/-iwTALd4mLoM/UI_GM9u3R4I/AAAAAAAAD6w/QkB9DuQYKl0/s320/pokjie.png

kinara kinatara said...

kina bagi link saja ya....:)


http://www.akalemosi.com/2011/02/tutorial-cara-buat-widget-pengomen.html

huhu..kina cdek totorial..:)


nak jadi pengomen tegar kat blog kina kene banyak komenlah..huhu...nanti nak jadi pengomentegar blog nyh lah..:)

Suara Hati said...

kereta dulu-dulu tapi comell ..susah nak jumpa ni sekarang

mselim3 said...

assalammualaikum....kereta lama nie, kereta stim nie makin lama makin ada harga tu.... biasalah dah dikira antik kan....

Tetapi berlainan dengan manusia kan....

daripada member blog....

mselim3 said...

assalammualaikum....kereta lama nie, kereta stim nie makin lama makin ada harga tu.... biasalah dah dikira antik kan....

Tetapi berlainan dengan manusia kan....

daripada member blog....

E'in said...

peh antik gile...