18
Komen

Akhirnya aku putus cinta !




image
Sampai hati beruk betina tu tuduh aku Vampire ! Vampire taring kat atas laa.. Ni kat bawah ! aku ialah kacukan Vampire ngan Werewolf ! Huwaaaa... Skang aku dah solo !! Sapa nak berkenalan dengan aku ??

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

18 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Eiqa Almond said...

Hahhaa Vampire.??!
pun bolehh, ekekee
sabar sabar.

Lady said...

Sedih ke tu sebab solo? alolo, nnti nak carikan teman,

timm_bill said...

alolo..tiannyer pak joe..

D i n said...

reek pak joe bunga bukan sekumtum haha :D vampire punvampire la hehe

fifie said...

Kesiannnnnn nya beruk tu, sobs sobs.

iezayusof said...

HAHAH! vampiree ye pakjoe? pakjoee vampire :p

Hatimi Tahirruddin said...

haha...hensem jugak tu muka dia..rambut kuning lg tu...

♥ Nana BamBam ♥ said...

taknakk..haha

KY said...

wahhh...promot diri hehhee

kinara kinatara said...

hahaha..comel kod..:)

Dunia Wilma said...

Kesiannya :-)
Takpa...Jangan sedih-sedih...
Wilma ada bah...

Cik Gadis ^^, said...

dah solo ? ehem2 .. heee

Karukord Jagau's said...

hah sapa yg nk bekenalan ngan dia tuh...aku x nak hehheee

cerita best said...

@Hatimi Tahirruddin hahahah

cerita best said...

@KY hehehe bkn selalu

dya bunga said...

gigi tu comel..haha

Hnahdy said...

solo sudah.. cari yang kacukan juga ye :)

rengga andani said...

Pagi sobat..
Waw nice post..
Yang post sebelum nya juga bagus tapi ini lebih baik dari yang lalu..:)
terus berkarya ya..
Haha..:D
oh ya mampir juga ya ke my blog..:)
http://www.rengga-tikus.blogspot.com