15
Komen

Menariknya dunia blog ni. Terima kasih.




Perasan tak wahai blogger ? Aku perasan .. Kalau tak , biar aku cerita sedikit..
Blog aku ada banyak entri setiap hari.. Entrinya berbeza beza isunya.. Ada yang pasal blog .. Ada yang pasal artis .. Politik la.. kadang-kadang mengenai kehidupan harian kita .. Dan sesekali aku selitkan mengenai keibubapaan .. Maklumlah , .. hehe.. kan kan ?
Menariknya , bila post aku berkenaan blog , pastinya ramai remaja yang akan komen .. Bila politik , bercampur baur pembacanya .. Dan bila mengenai keibubapaan , pasti ibu ibu memunculkan diri dan memberi komen ..
Sangat teruja .. Itulah menariknya mempunyai blog .. Ramai fikir , dengan punya trafik yang tinggi sudah cukup untuk 'hidup' di dunia blog ini tapi tanpa mengetahui sapakah yang mengunjunginya, ianya tidak memberi kepuasan yang maksimum.
Ramai fikir trafik adalah nombor ... Nombor yang masuk dan tertera itulah sesuatu yang menarik.. Bagi aku , trafik adalah pembaca .. Biar 1 tapi berbaloi.. Kerana 1 itu mampu beri satu perubahan pada kehidupan kita .
Menarik bukan ? Terima kasih pada yang sudi singgah ..

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

15 00 dh komen korong bla lg nk komen:

D i n said...

oyeah din slalu singah sini hehe :D

ummiarissa said...

bagus nih...terpikir jugakkk....

timm_bill said...

ehek3, sesama pak joe..nge..

KY said...

kalau kita benar2 nak berblog, kita tak fikir tentang trafik, apa yg kita mahu pembaca kan?

Dunia Wilma said...

Dunia blogging memang best...
Macam-macam perkara kita boleh share :-)

fifie said...

Pakjoe dah kahwin ke ? heee. tak tahu pun. Memang best lah ada blog, tiap tiap entry mesti ada reader(s) baru kan. heee

Karukord Jagau's said...

sama2...aku sudi ja singgah hahahaa

cerita best said...

@fifie pakjoe mana kwin lg single mingle hehehe

❤Kamsiah❤ said...

singgah nak bersarapan kat sini...:)

Mohd Lokman Bin Ramli said...

setiap orang ada ceritanya yg tersendiri.. itu uniknya dunia blog

Hnahdy said...

betul..:)

Hatimi Tahirruddin said...

betul tu pakjoe...tapi kdg2 ada juga pembaca yg tgk kepada "status" blog tu sebelum diorg nak baca dan tinggalkan komen...sama mcm kita pg kedai makan jugak la...yg tempat ramai org tu mesti dalam kepala kita kata sedap walaupun tak sesedap mana pun...bak kata steve jobs sell dreams not products

PS: salam maal hijrah pakjoe...hehe

kinara kinatara said...

nak stuju boleh x?huhuhu...stuju2...

-meeSUPERGIRL- said...

seronok berblog!!

izzain said...

seronok baca blok pak joe.. betul pak joe.. kadang2 kiata sendiri tak tahu siapa reader kita adakah di kalang followers ataupun org lain.. syok jugak bila ada org baca blog kita.. hihihi kan kan kan