7
Komen

AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER


ASSALAMUALAIKUM,,!!

wa,,wa,, hari ni pakjoe nk join 1 segmen,,,
suka suki jaaa,, hee~,,
tringin la jgak kan,,,tekan nie




syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER
3. gam kuat2 gambar comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

kalo nak tau lebih lanjut tekan sebeleh (tuan segmen)                           
hehehe sikit je follower tekan nie

so yg ni je laa,,,
bgi sesapa yg nk join 2 cpat,,!
pakjoe nak tag pada blogger yg selalu terjah blog pakjoe je
tapi siapa ye  
hah dh ingat dah
kalo nk ditag selalu le masuk dan komen pakjoe akan ambil le

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

7 00 dh komen korong bla lg nk komen:

AyuInsYiraH said...

tq pak joe...heheheh..sudi join segmen ayu...hehehe

Nor Salmi said...

Selamat bersegmen..
Singgah dari segmen sama

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

F@R@H_F@R!!eN said...

saya join segment jugak... jalan2 kat sini ;-)


http://roda-
rondakehidupan.blogspot.com/

sukagelak said...

Merayau kat sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

mawarberduri said...

Dari segmen yang sama..saya follow awk..sudi follow balik yer..

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/senarai-nama-rakan-blogger-ayuinsyirah.html