7
Komen

"SEGMEN : JOM FOLLOW"


Heyy . Julung - julung kalinya ,pakjoe nak bagitahu yang hari ni pakjoe nak join satu Segmen kepada korang semua join lah ! Kepada siapa yang tak tahu and tak de idea nak hapdett menatang hapee hari ini , korang dijemput untuk join ! Segmen ini , mudah sahaja  . Just pakjoe nak korang share"BLOG MANA YANG MENARIK PERHATIAN KORANG" ? At least , kita semua dapat jugakk share - share kan , boleh Blogwalking sesama sendiri . Ye takk ? =)





Click Banner nak join ,, :) 


Syarat-syarat :

  1. Follow blog yanie !
  2. Like fanpage yanie di [SINI] .
  3. Buat entry bertajuk "SEGMEN : JOM FOLLOW" dan wajib letak banner baru seronok.
  4. Dalam entry tu korang kena nyatakan berapa followers korang yang sekarang . Terpulang sama ada nak tulis berapa bilangan atau nak printscreen yee.
  5. Letak link korang dekat ruangan komen .
  6. Korang wajib dan wajib FOLLOW semua peserta yang terlibat ok ?!



hehehe sikit je follower tekan nie

so yg ni je laa,,,
bgi sesapa yg nk join 2 cpat,,!
pakjoe nak tag pada blogger yg selalu terjah blog pakjoe je
tapi siapa ye  
hah dh ingat dah
kalo nk ditag selalu le masuk dan komen pakjoe akan ambil le


SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

7 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Deqla manjew said...

pakjoe oitt.. kiter dah lama follow sini...hihi.. singgah dari segmen yg sama.. =)

http://norumara.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-follow_30.html

hawiz said...

wahhh..terima kasih tag!!..insyaALLAH..akanjoin nnti klo free..hehe,,jom ramai2!

Nadieya said...

juga join segment sama!!!

http://lipaslaut.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow.html

heeheee~

Eraz Fadli said...

E'RAZ DATANG MELALUI SEGMEN : Jom Follow!!

http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-jom-follow.html

nsyamMie said...

pak joe~ foll back plss :) *dtg dri segmen yg sama *

Nurfara Hani said...

Salam. Dari segmen sama. Dtg bw n follow sini.. Follow saya balik:)

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow.html

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/10/segmen-jom-follow.html