29
Komen

Kerja gila di awal bergelar blogger


Abis semua benda pakjoe nak snap dab dijadikan cerita .. Hahaha.. Bila teringat semula , mmg lucu .. 

Tapi tak pe .. tu semua belajar .. Bila dah lama , tau apa yg patut di cerita dan apa yg patut di simpan saja .. 

Ehem .. dan yg tak berubah ialah aku tetap update di mana mana walaupun sambil berjalan macam pagi tadi di dlm pasar tani Putrajaya.

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

29 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Eiqa Almond said...

Sama laa kite Pak Joe oitt. haaha
sokmo nak letak gmbar je dulu..
sekarang dah maju handle blog.. :P
ekekeee

D i n said...

update sambil berjalan tahap otai ni hehe

Hatimi Tahirruddin said...

hihihi...semua nak amek gambar ye pakjoe...tapi betul gak tu bukan semua benda boleh citer kat dalam blog...

Hnahdy said...

haha hanset dan kamera benda wajib bawa kan kan..haha

tapi masa awal dulu xmcm ni. time sekarang ni yang nak ambik gambar ja.haha

Cik Fie said...

wah ! . haha :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/11/yeah-blog-dah-ada-baju-baru.html

fifie said...

Hahaha Biasa lah pakjoe, fie dulu macam tu. semua benda yang nampak rasa ada kaitan dengan blog. Nak update je. haha. eh hebat nya sambil jalan jalan boleh update.

abah khalisha said...

selagi bersesuaian dan ada cerita tangkap je Pak Joe.hehehe

alia syuhada said...

ouh , ingatkan abende le . Rupanya pak joe , yang gila online ! hihi ^_^*jangan marah*

kinara kinatara said...

huhu..:)

Ain Norainsyah said...

bagus la suka apdet, ain pun suka baca... :)

festaim kat sini. :D

afifudinsohaini said...

sambil jalan pun boleh update blog ke bro..hebat..hebat

nunnaly said...

terasa sentap apabila dichop sombong tau. so sy dtg jengahla. sobs.

apesal gmbr aweks je? hohoho.

Si Matatajam said...

Ha ha..adat blogger mmg camtu..x sah kl tak snap2 ni..

Busyra Bt Takiyudin said...

hehe.. biasa la tu awal2 buat blog.. :)

Nadieya said...

jarang jumpa blogger lelaki. klw ada pun pjuangan sekerat jln je. teruskan ye pakjoe.

PORUMAN said...

makin lama jd blogger, kita makin matang dan tahu apa yg boleh atau tidak boleh ditulis dlm blog..

man said...

Bgs2..crt apa yg patut je..heheje

pinkcolour82 said...

heheheheh....kita serupa ^_^

Nurul Ain said...

wah..kena bljr dari awk ni

maszull said...

assalamualaikum pakjoe...betul tu semua benda nak diambil gambarnya...:)

AQu Mad said...

sama cam aku gak.. skit skit snap gambar hehe

Bro Framestone said...

Lebih kurang je dengan bro. Kenkadang dalam kapal terbang pun boleh update blog.. tapi publish lepas mendarat la.

Kalau bosan teman isteri shopping pun, tetap amik masa kejab untuk update blog

cerita best said...

@D i n x ada la besa ja

cerita best said...

@fifie hehehe

cerita best said...

@alia syuhada x mrh pun hahahah

cerita best said...

@afifudinsohaini x ada la

cerita best said...

@Nurul Ain hahahah

rudyrohaiffahrina said...

sama je...:)

Phat said...

aku smpai sekang tempek gambar setiap entry aku