9
Komen

Segmen "Cubit-cubit Manja".

Oke sebelum pakjoe balik ke planet pluto yang terchenta..sebelum pakjoe offline untuk pack barang..niat di hati nak join segmentblogger nie kejap..so kalo korang nak join jugak boleh la tekan sini
 


syarat2
1. Follow blog Lezza. Picit je button "Follow" kat sebelah ni.
2. Buat satu entry mengenai segmen ni bertajuk Segmen "Cubit-cubit Manja".
3. Sambungkan ayat di bawah
Saja join segmen ni kerana................(berapa panjang pun x pa)
3. Tempek banner comel kat atas tu di dalam entry korang dan linkkan ke blog Lezza.
4. Klik iklan2 yang ada di blog Lezza (ikhlas ya)
5. Submit link entry korang di ruangan komen entry ini sahaja. 




Saja join segmen ni kerana.pakjoe join bukan semata-mata mahu mengejar jumlah follower yang ramai, tetapi mahu mencari kenalan blogger baru.. 

Oke, Happy Berblogging 


kkk pakjoe sudah siap korang jom le join 
kk la pakjoe nk g pack barang nak balik 
 planet pluto dh nanti bas tinggal pulak hahah..nanti mai le jumpa pakjoe dekat 
 
planet pluto muarah je tambang rm 2.00 je 

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

9 00 dh komen korong bla lg nk komen:

maszull said...

assalamualaikum pakjoe....selamat bersegmen yer...:)

beloGIsam said...

macam mana nak cubit2?? x dapat pownnn

Azza Afdzal said...

ada pulak segmen cubit-cubit manja....mcm2 betul hihi

kinara kinatara said...

wah blog ko berubah dalam senyap ya..x aci nyh..pok joe nak iklan kan benda lain boleh x?huhuhu...?:)


cantiklah blog ko:)


nak cusur satu boleh?

Leeza said...

Hai pak joe. thanks sebab support segmen yg Lezza buat. Lezza done follow sini and cubit2 manja kat button yg boleh dicubit =)

**selamat berkenalan**

Eraz Fadli said...

E'RAZ DATANG MELALUI Segmen "Cubit-cubit Manja"

http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-cubit-cubit-manja.html

Ikhmal Malique said...

cubit cubitan.! aku menyanyi! kau petik gitarrrrr..

Nur Amalina Maisarah said...

dah lame follow sini n follow me back if sudi n belum ^^
done follow sini dr segmen yg same :D follow me back ye :)
http://maerahim.blogspot.com/2012/10/segmen-cubit-cubit-manja.html

Leeza said...

jengok sini.....ada pengumuman =)

http://misslyzeer.blogspot.com/2012/11/segmen-cubit-cubit-manja-tamat.html