14
Komen

segmen jom follow blogwalking

Oke sebelum pakjoe balik ke planet pluto yang terchenta..sebelum pakjoe offline untuk pack barang..niat di hati nak join segmentblogger nie kejap..so kalo korang nak join jugak boleh la tekan sini
 



hehehe sikit je follower tekan nie

pakjoe nak tag pada blogger yg selalu terjah blog pakjoe je
tapi siapa ye  
hah dh ingat dah
kalo nk ditag selalu le masuk dan komen pakjoe akan ambil le

kkk pakjoe sudah siap korang jom le join 
kk la pakjoe nk g pack barang nak balik 
 planet pluto dh nanti bas tinggal pulak hahah..nanti mai le jumpa pakjoe dekat 
 
planet pluto muarah je tambang rm 2.00 je



SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

14 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Cik Ain said...

terimakasih join

Ikhmal Malique said...

la.. pakjoe sori, tag pakjoe masuk spam. patut la sy tak perasan kena tag.

Suara Hati said...

terima kasih tag sy pakjoe hehe :)

aynora nur said...

dah follow pak joe, k..

http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-jom-follow-dan-blogwalking.html

AyuInsYiraH said...

salam pakjoe....ayu dtg dr segmen yg sama..hehehe...

Eryn Edrina said...

http://erynlycious.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-dan-blogwalking.html

Follow sini.. datang dari segmen yang sama :)

Hopefully datang la blog eryn pulak ye,, kita kenal mengenali sesama bloggers <3

Faris Hakkim said...

salam,
datang dari segmen yg sama. dah folo belog ini. jom folo blog ini http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-blogwalking.html

Azira said...

datang dari segmen yg sama . done follow :)

http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-blogwalking.html

Pelangi Senja said...

melawat pakjoe..:D.. dari segmen yang sama..
http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-dan-blogwalking.html

shuhada said...

segmen yg sama..follow #2948

Khairul Bariah Salleh said...

salam..dr segmen yg sama..
http://mamakaybee.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-blogwalking.html

Nurfara Hani said...

Salam:) Dari segmen yang sama. Bw n follow sini.

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-blogwalking.html

NURULSYAZWANI BINTI ROSLI said...

Dari segmen yang sama. Done follow awok. Nice blog. :) Meh la ke blog kite plak http://waneyredzastories.blogspot.com/ :))

nur hayati said...

join segmen yg sama..done follow u..

http://norofficial.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-blogwalking.html