41
Komen

jom komen ada ganjaran




korang masih ngat tak kat berita yg pakjoe sampaikan minggu lepas? tak hengat boleh kelik SINI

okeh,

tamau cakap banyak la jom kita lihat cm nama nk join ..:)

 kalau korang pun nak blog korang dalam carta top 5 komen terbanyak minggu nie  rajin2 la komen hehehe  
lagi 1 pakjoe nk bagi tau kalau korang komen sampai naik nama korang dekat pengomen tegar cm dekat bawah nie korang akan di tag setiap kali pakjoe join segmen,contast, dan pertandingan bkn yang 2 sajablog korang akan masuk dlam top 5 komen terbanyak haaa apa cm k x heheh


kalau korang pun nak join senang jer, cuma perlu komen sebanyak mungkin


jom ramai2 komen .:)

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

41 00 dh komen korong bla lg nk komen:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ramai peminat setia namanya =)

Lady said...

Nak g usha pengomen tegar sikit,

Karukord Jagau's said...

owh ada nama aku ye.....hehehhee

Dunia Wilma said...

Wah...Siapa tu ya PakJoe?
Hehehe...Anyway...Thanks PakJoe :-)

maszull said...

assalamualaikum pakjoe....tahniah ramai pengomen yg dtg...:)

Aishah Jahirah said...

hahaa...dasat tu sampai juling biji mata...hehee hepy la tersenarai...:)

Aishah Jahirah said...

hahaa...dasat tu sampai juling biji mata...hehee hepy la tersenarai...:)

are_lin@yu said...

kenal kj dgn kina ;-)tahniah!

D i n said...

hemmmm aku kena usaha lagi ni hehe

man said...

komen bnyk2 bg lah hadiah...hehe

ieka farhana said...

Pakjoee Ieka ? Punya mana ?heee

Sue-Rya Qistina said...

saya datang balas kunjungan. thanks for following me. wah wah..followers beribu2 tu! dah taraf retis dah ni. hehehe. salam kenal dari saya :)

www.suriaqistina.blogspot.com

nadhirah said...

thanks singgh blog saya.. :)

alia syuhada said...

huhu , alia baru follow pak joe , macam mana nak jadi pengomen tegar , alia baru komen berapa je . huhu .

Saiful Anuar Safian said...

salam PakJoe...I really respect ur facinating blog..frankly speaking I luv ur overall blog foundation...Thanks 4 ur adjustment to my blog...but yours really make me happy in the time of my visiting opver here...Thank PakJoe

Saiful Anuar Safian said...

PaK Joe Im over here... Very nice blog n I'm happy when visiting ur blog faces

Hnahdy said...

suprise betul komen terbanyak tu

fifie said...

pakjoe nak tanya boleh. Hehe. Kenapa yg pengomen tegar atas sekali tak dikira ? ke kena komen dekat mna bru dikira ?

wahida said...

bilalah saya nak jadik pengomen tegar kat sini yer? huhu...


tengs drop by my blog n foloowing mine, saya follow sini balik yer...

Si Matatajam said...

Rajinnya depa komen...M balas kunjungan kat sini...

cweet pinky said...

cmne nih , CP tak sempt nak komen pak joe dah kire , acano tuh ?? hehehe !

-meeSUPERGIRL- said...

pakjoe, klik dekat "specials" pastu ada lah tu link says yg nak share :) .. kalau yg dah complete tu dah taley share. law yg ada 2weeks ago n so on tu yg tu lah yg boleh share..

Khalilah MNor said...

kalau sy gi komen kt entry2 lama dulu kala, aci tak?? :)

♥ Nana BamBam ♥ said...

awat nama die cenggitu ? hahaha

Hatimi Tahirruddin said...

hehe tahniah kepada saudari ????? mari masuk bru tau siapa ??? tu...

timm_bill said...

ecece..i pon ada dlm printscreen tuh..kih3..bz la lanie pak joe..maap la noh..

dya bunga said...

dya pun nk jdi pengomen top jugk..hihiih

Nadieya said...

masukkan saya dalam lisk bole? twink! twink! (^.^) hehe

Suara Hati said...

sy tersenarai la..terima kasih pakjoe :)

cerita best said...

@Lady hahaha

cerita best said...

@Dunia Wilma kkk wc

cerita best said...

@are_lin@yu rasa2 knl owt npa

cerita best said...

@man kk nnt pakjoe bt hadia

WaneyRedza said...

PokJie/.. Jom lah join segmen kite :)

Segmen : 1000 Kasih Bertaut 2013

http://waneyredzastories.blogspot.com/2012/11/segmen-1000-kasih-bertaut-2013.html

Promot sekali segmen nih kat kawan lain PokJie.. Terima kasih. :)

WaneyRedza said...

PokJie/.. Jom lah join segmen kite :)

Segmen : 1000 Kasih Bertaut 2013

http://waneyredzastories.blogspot.com/2012/11/segmen-1000-kasih-bertaut-2013.html

Promot sekali segmen nih kat kawan lain PokJie.. Terima kasih. :)

WaneyRedza said...

PokJie/.. Jom lah join segmen kite :)

Segmen : 1000 Kasih Bertaut 2013

http://waneyredzastories.blogspot.com/2012/11/segmen-1000-kasih-bertaut-2013.html

Promot sekali segmen nih kat kawan lain PokJie.. Terima kasih. :)

WaneyRedza said...

PokJie/.. Jom lah join segmen kite :)

Segmen : 1000 Kasih Bertaut 2013

http://waneyredzastories.blogspot.com/2012/11/segmen-1000-kasih-bertaut-2013.html

Promot sekali segmen nih kat kawan lain PokJie.. Terima kasih. :)

WaneyRedza said...

PokJie/.. Jom lah join segmen kite :)

Segmen : 1000 Kasih Bertaut 2013

http://waneyredzastories.blogspot.com/2012/11/segmen-1000-kasih-bertaut-2013.html

Promot sekali segmen nih kat kawan lain PokJie.. Terima kasih. :)

Nurfara Hani said...

nanti saya pula jadik pengomen tegar tu yer..

kinara kinatara said...

wah ade nama kina lah kat situ..teruja nyh..huhu:)

izan mama mia said...

ramai dok komen...