9
Komen

Blogger cun atau hensem lebih tinggi peluang untuk berjaya dalam dunia blog ?


 

image
Blogger kacak dan bergaya  ?

image
Blogger cun atau jelita  ?

Mereka pasti lebih berjaya berbanding ..

image
Erk.. mereka ini ????

Betulkah ???
image 

Kenapa aku kata gitu ?
Mudah saja …
Lihat sapa ‘pengikutnya’ ..
Sekian.Terima kasih.
image

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

9 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Hnahdy said...

betol jugak kan :)

Nurmujahidah Ismail said...

tak paham,, hehe,, kenapa kena tengok pengikutnya pulak,,

-meeSUPERGIRL- said...

hahahhaha ! betol lah tu . tp blogger buruk ke tak sama2 berjaya atas usaha masing2 . tp kalau yg cantik tu peluang lebih sikit nak jd model ke hape mcm hanis :P

KY said...

mungkin ada sedikit kebenaran

ZWAN SABRI said...

betul2.. memang tak syak lagi.. :)

fifie said...

Depends lah pakjoe, fie tengok kalau blogger perempuan yang cantik inside and outside lebih menjadi kegilaan ramai. Macam maria elena, sekarang peminat pun dah reti memilih.

najihahfara said...

x menjamin pun semua tu

Hatimi Tahirruddin said...

hehe yg hensem dan cun lebih sesuai kalau buat video blog....

afifudinsohaini said...

pompuan la selalu cepat pemes..betul tak
bro jom join segmen aku ni...
jangan risau takde syrat pon..
cuma letak entry bro tahun 2012 ni...
http://www.jeritpekik.my/2012/12/segmen-bebas-syaratentry-terbaik-untuk.html