12
Komen

Gunakan O.T.A.K lain kali.



image
Menurut sumber dari fan page LIKE , ni akibat dari bermain bowling tak bukak cincin tu haa ..
Ramai pandang ringan bab keselamatan sewaktu bersukan ni .. Rasa macam dah cukup jaga abis dah ! Lain kali , sebelum nak buat sesuatu… bayangkan JIKA IANYA BERLAKU !! SANGGUPKAH MENGHADAPINYA NANTI ?tekan sini
Orang kata sapa sangka semua ini boleh berlaku kan ? Orang kata , lain kali guna O.T.A.K !

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

12 00 dh komen korong bla lg nk komen:

SuDu Biru said...

haiyya..ngeri nye pokjoe wei...adess!

Daygku Nurul Haziqah said...

huish ! gila kott . menakutkan :(

pha is said...

pergh... ngilu je tengok...

fifie said...

Ya Allah ngeri gila. Fie pernah main bowling pakai cincin, nasib baik tak jadi apa apa. After this should be more careful.

Hatimi Tahirruddin said...

aduh pedih dan ngeri bila tgk gambar tu...harap lepas ni sape2 nak main boling sila berhati2....

Miss Zahirah said...

ngerinyaa... tiba2 pgang jari trus.. huhuu

Nurul Izzaty said...

takutnya tengok :(

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

sakit giler cmni

♥ sitifarhana ♥ said...

eee. mengerikan !

Dunia Wilma said...

OMG...Tak sanggup Wilma tengok gambar tu bah...

cerita best said...

@pha is heheh ngilu bkn gigi ka hehehe

cerita best said...

@fifie nasib x jdi cm 2