19
Komen

Hampir termalu !




Ahh.. segak dah aku petang ni tekan nie .. tapi rasa lain jeee… Sewaktu turun dari kereta , rasa damai menyelebungi diri .. Aku tak pernah rasa sebegini damai…
Pelik.. pelik.. tak mungkin ! Aku check satu satu …
  1. Kasut  - ok !
  2. Baju – ok !
  3. Tali pinggng – ok !
  4. Seluar – ok … eh..
image
Arghhh.. patut laaaaa !! Angin masuk !! Adoi.. Nasib baik orang takde .. kalau ada ? Haihhh…. Kena pulak orang tu blogger ?? Perghh.. trafik free je kat dia .. hahahaha …
Bengong ! mlm ni pon nyaris berlaku lagi.. nasib baik aku check sekali lagi.. Seluar ni kot problem ??? Ni nak kena g Alamanda lagi ni… Shopping jommm .

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

19 00 dh komen korong bla lg nk komen:

Iman Lee said...

bahayanya.... nasib bek orang takde. pak joe kene gi shopping beli seluar barula gamaknyeeee

Mimie Najib said...

alamak..kalau orang sekeliling tengok, pemes terus la..minta sain..haha :p

afifudinsohaini said...

nasib baek.,,kalau idakk...haha

Dunia Wilma said...

LOL ^_^ Takpa PakJoe...Yang penting takda orang nampak...

D i n said...

kalau aku.aku slalu chek zip haha :D

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hahah paling malu kalau betul2 blaku ni,,len kali cek siap2,kekekeke

SuDu Biru said...

aiseyy..nasib bek tak telepas..bhahaha.. :)

Bahrain Ramlan said...

hahaha..
samala..
selalu je lupa..

kasehchenta-tasnim.blogspot said...

amboi, shopping je ni. untung nye lah kan.

ZWAN SABRI said...

HAHA.. Kena slalu check.. klaw x nanti burung terbang, dah takdak burung lagi.. HAHA

Hatimi Tahirruddin said...

haha patut lah rasa berangin....

kak nora said...

Salam, pokai la poket kalu seluar tu problem selalu, asyek nak kene g Alamanda jer..shopping..badan gak yang beruntung..hahaha :D

3'Z Home Cleaning Service said...

hehhehe apa dahhh ... Jom Singgah blog saya . Support dari anda amat lah saya harga - TQ http://threezresources.blogspot.com/ dan like FB http://www.facebook.com/3zHomeCleaningService

3'Z Home Cleaning Service said...

hehhehe apa dahhh ... Jom Singgah blog saya . Support dari anda amat lah saya harga - TQ http://threezresources.blogspot.com/ dan like FB http://www.facebook.com/3zHomeCleaningService

yayahnasake said...

nasib baik sedar dari awal kalo taaakkk....

eee.... x malu :P

aQu Mad said...

wakaka.. haha

Nelly Strange said...

kalau org nmpk , habis laaa ! hahaha

miss QuE said...

kembali! lama tak komen kt pakjoe..
shopping pe kt alamanda?
laen kali check dulu taw.. ;)

Si Matatajam said...

Ha ha zip terbuka yek...