4
Komen

promo eena arrina online shop


Haiiiiiiiiiiiiiii .  HEHE . Itu sudah semestinyaa sebab pakjoe dah terlampau eksaited kemain ni nak bagi korang tau ikan pakjoe sudah ada pembeli pada bulan nie  Ecehh ~  ? Alamak ! pakjoe pun hepi  bila ada  orang nk letak iklan dekat blog pakjoe pada blan nie

jom pakjoe nak cerita sikit pasal iklan dan orang yang buat nie dya nie dikenali sebagai eena arrina korang ingat lagi x blog dya penah jadi puteri dalam blog pakjoe dulu la..lepas bpe bln tah joe x main blog sampai puteri blog pun pakjoe lupa heheh sori ye eena pakjoe lupa...lepas 2 sekarang nie pakjoe sudah nak main blog sepanjang masa walau dimana pun pakjoe berada heheh...eena ada buka kedai online dan dya ada jual mcm2 tekan sini kita blh lihat eena ada jual apa jom kita like sekali ena punya fan page dya

fan page 

facebook enna


SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

4 00 dh komen korong bla lg nk komen:

HeNRieTTa JoSe said...

t ada masank terjah blog sna....

fifie said...

aisyyy kena serbu nie. pantang dengar blogshop baru. haha

Mas Zull said...

assalamualaikum pakjoe...bestnya nak pi tengok la...;)

Dunia Wilma said...

Tahniah PakJoe ^_^