3
Komen

Tak rasa berdosa ke bila crack wifi ?




“ Wah .. ada alat untuk crack wifi dan password orang !! Best tuuuu .. Dapat pakai free ! “

Best ke ?? Fikir satu jer .. Bayangkan rumah korang tu kena pecah masuk dikala korang pergi kenduri kawin atau menziarahi orang sakit .. Apa perasaan korang ?? Atau nak lagi best , korang g keje .. Dari hari Isnin sampai Jumaat , buat overtime .. penat keje .. hujung bulan bayar bil sana sini termasuk bil internet .. Bukan murah .. Beratus .. 

Bukan kedekut .. tapi kalau nak , mintak … Confirm kasi punya .. Tapi berhati perut la gak.. Kongsi kongsi la bayar kalau tak mampu nak langgan .. 

Perlu ke hack ? Bangga ke nak hack ? Tak sedar ke itu satu perbuatan yang berdosa ? Mencabul hak orang lain. Ingat , dunia ni bulan dan pembalasan Allah tu wujud. Kalau tak kena kat kita , kena kat anak cucu kita mahupun sedara mara kita dalam bentuk lain.. 

Fikir fikirkan sebelum nak buat kerja gila.. Hari ni mungkin terlepas.. Esok lusa ?
Jangan salahkan kemudahan untuk kepentingan peribadi .. Hari ni kita rompak orang , satu hari nanti orang rompak kita.. Nak ke ?

SUKA??? LIKE,TWEET AND G+ :)

3 00 dh komen korong bla lg nk komen:

BlueiceButterfly said...

selalu sangat jadi sekarang nie..kadang2 yang hack tue guna lebih dari tuannya..download sesesuka hati ja..:(

HeNRieTTa JoSe said...

Itu la...streamix kt umah selalu kena curik....smpai nk guna sndiri jd slow....tensen juga....

NugRuL SakuRa said...

betul2... ade jugak kwn dgn bangga cite hack wifi jiran sebelah guna tenet org tuh... sy just ckp dlm hati..."tuh pun nak bangga" sama je nilai dengan mencuri...ish2